Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Griekse vertalingen

Bij Kitz Global leveren we Griekse vertalingen betrouwbaar, snel en in de beste kwaliteit! Ook voor vertalingen naar het Grieks kunt u vertrouwen op onze native vertalers Grieks.

>>offerte per omgaande!<<

De Griekse taal is een van de oudste en mooiste talen ter wereld, die zijn wortels heeft in de taal van Plato en Aristoteles, het oude Grieks. Onze gekwalificeerde vertalers maken het mogelijk om uw teksten in of uit deze taal over te brengen naar moderne vertalingen en de exacte betekenis van de originele teksten te behouden.

Gespecialiseerde Griekse vertalingen
Wij werken met de juiste specialisten voor uw speciale wensen of sectoren. Technische of juridische vertalingen, teksten uit de financiële of reclamewereld, onze vertalers komen direct tot de kern van de zaak mede dankzij hun diploma's in het hoger onderwijs en aanvullende specialistische opleidingen.

Vertalingen tussen alle talen
Bij Kitz Global kunnen we vertalen tussen het Grieks en alle andere levende talen. Of u nu een vertaling van het Grieks naar het Engels, Zweeds, Russisch of Tsjechisch nodig hebt, u kunt er volledig op vertrouwen dat u de allerbeste vertalingen krijgt tegen een eerlijke prijs.

Snelle vertaalservice
Wij leveren onze vertaalde teksten altijd in de kortst mogelijke tijd en perfect. Uw specificaties zijn onze uitdaging - probeer onze spoedvertaaldienst uit! Zonder spoedtarief!

De Kitz Global kwaliteitsgarantie
U kunt volledig vertrouwen op de bewezen Kitz Global kwaliteit. Wij leveren uw Griekse vertalingen snel, perfect geformuleerd en voordelig! Probeer ons nu uit!

De Griekse taal is een Indo-Europese taal. Het oude Grieks, dat in de oudheid werd gebruikt, en het moderne Grieks, dat vandaag de dag in Griekenland wordt gesproken, vormen verschillende stadia van de Griekse taal. Grieks bestaat als geschreven taal al meer dan 3400 jaar. De westerse cultuur werd door de Griekse taal en cultuur beslissend beïnvloed. De Europese literatuur, filosofie en wetenschap heeft zich vanuit de Griekse taal ontwikkeld. In tal van leenwoorden en vreemde woorden leeft het Grieks in veel moderne talen voort.

Kitz Global is gecertificeerd volgens ISO 17100.

Ons vertaalportal - myKitzGlobal
Dit is de kortste weg naar een perfecte vertaling! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut geleverd. U ontvangt de gevraagde vertaling op tijd en probleemloos via e-mail, de beëdigde vertaling van officiële documenten per post.

Zakelijke partner - Onze diensten voor bedrijven
Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en soepele service met persoonlijk advies. Onze vertaalspecialisten staan volledig tot uw beschikking op alle vakgebieden. Uiteraard kennen wij speciale voordelen en kortingen toe aan bedrijven met een groot volume aan vertalingen. Wij bouwen samen met onze klanten een duurzame relatie op.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn