Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Professionele gespecialiseerde vertalingen

Kitz Global is uw competente partner voor vertalingen

Hoe uw bedrijf profiteert van onze taaldiensten:

  • Alles op één adres: Gespecialiseerde vertaling (sectorspecifiek + marketing), proeflezen, lokalisatie, onderzoek in de betreffende talen
  • Elke B2B-klant krijgt zijn eigen contactpersoon die de behoeften van het bedrijf kent. Wij bouwen samen met onze klanten een duurzame relatie op.
  • Absolute naleving van leveringsdata - geen vertraging bij leveringen!
  • Individuele prijzen - wij kennen speciale voorwaarden toe aan bedrijven met grote vertaalprojecten.
  • Er wordt een terminologiedatabase gemaakt voor het bedrijf met de eigen en sectorspecifieke terminologie voor elke markt waarop u zich richt. Een terminologiedatabase zorgt voor een consistente communicatie binnen uw bedrijf en voor een consistente taal en presentatie naar buiten toe.
  • Lokalisatie van uw bedrijfsmissie, bedrijfsteksten en homepage voor elk land. Lokalisatie is meer dan vertaling, lokalisatie is de cultuur van het land / de markt in kwestie te kennen.
  • U ontvangt uw document precies zo terug als u het naar ons stuurt - de opmaak blijft hetzelfde, dus u kunt het direct gebruiken. Bij printversies nemen we de eindcontrole van het printklare bestand gratis over als kwaliteitsgarantie!
  • Uw website is uw visitekaartje voor de hele wereld! - Bij ons krijgt u de teksten voor uw startpagina in de actueel gangbare stijl. Indien u dat wenst, kunnen we de vertalingen rechtstreeks in uw CMS invoeren.
  • Ook SEO / SEA en social media vertalingen, selectie en het instellen van passende keywords voor uw dienst/product in alle talen
  • Indien u dat wenst ontvangt u van ons een gedigitaliseerde verwerking van orders via ons project management systeem.
Professionele gespecialiseerde vertalingen

Professionaliteit door kwaliteit en discretie

Kitz Global staat voor alle vertalingen in met een kwaliteitsgarantie. De selectiecriteria voor al onze vertalers liggen hoog. We werken uitsluitend samen met gespecialiseerde native vertalers die sectorgerelateerde referenties en meerdere jaren ervaring kunnen aantonen. We zijn gecertificeerd volgens ISO 17100.

 

Snel en voordelig

Wij rekenen geen extra kosten voor spoed- en weekendwerk, want spoedwerk is onze standaard! Extra diensten, zoals het bewerken van de originele tekst, correcties, lokalisatie, enz. worden in rekening gebracht op basis van de bestede tijd en worden altijd na overleg met de klant uitgevoerd.

 

Transparante facturering van vertaaldiensten

Wij berekenen de kosten voor vertaaldiensten volgens het aantal woorden in de brontekst. Het aantal woorden in een tekst is vrij eenvoudig te bepalen. In een Word-bestand is bijvoorbeeld het aantal woorden te zien in de statusbalk onderin. Op verzoek maken we ook graag een pakketdeal voor uw project. Stuur ons gewoon de tekst of, in het geval van homepages, de URL en u ontvangt in de kortst mogelijke tijd een passend aanbod voor de vertaling.

 

>>Offerte per omgaande voor een professionele vertaling<<

Voor grotere vertalingen (meer dan 4000 woorden) zullen wij u graag een individuele offerte doen toekomen!

 

Neem contact met ons op!

Wij geven u graag referenties voor uw sector of doen u direct een individueel aanbod. Laat je overtuigen van onze competentie. Bel of stuur een korte e-mail.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn