Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepagevertaling

Homepage-vertalingen - Het draait allemaal om uw zaak!
Vertaling van websites en webshops

Of het nu gaat om een bedrijf, een overheidsinstantie of een ngo: Als u met uw website een internationale klantenkring of een niet-Nederlandstalige doelgroep wilt bereiken, heeft u een professionele vertaling nodig. Bijvoorbeeld door Kitz Global. Want onze homepage-vertalingen zijn niet alleen professioneel en snel, maar ook verrassend voordelig!

Alle talen. Alle vakgebieden.
Engels, Duits, Frans, Italiaans, Russisch of Thais: Wij vertalen in en uit alle talen. Dankzij een wereldwijd netwerk van zorgvuldig geselecteerde native vertalers kunnen we vrijwel elke vertaalaanvraag behandelen, hoe ongewoon ook. Alle vertalers worden zorgvuldig geselecteerd - een universitair diploma en enkele jaren vertaalervaring in hun vakgebied behoren tot de minimumvereisten.

Kwalitatief hoogwaardige vertalingen 365 dagen per jaar
Kitz Global heeft in 20 jaar tijd een reputatie opgebouwd voor kwalitatief hoogwaardige vertalingen. Maar wist u dat wij ook één van de snelste startpaginavertalers zijn? Ons team staat 365 dagen per jaar voor u klaar - goed om te weten wanneer het bijzonder snel moet gaan.

Homepagevertaling met meerwaarde

We vertalen niet alleen homepages / websites en landing pages, maar ook blogs, webshops, pay-per-click campagnes (PPC, bijv. Google AdWords), banneradvertenties, social media, online marketing campagnes, enz. In gangbare formaten zoals Word of Excel / CSV, of zelfs direct in uw CMS (Content Management Systeem). En aangezien SEO tegenwoordig een integraal onderdeel is van digitale marketing, kunnen wij uw website ook op een voor zoekmachines geoptimaliseerde manier vertalen!

Meertalige websites en lokalisatie
Uw vertaalproject is duidelijk complexer? Geen probleem! Onze ervaren projectmanagers nemen ook graag de coördinatie van meertalige websites op zich of selecteren vertalers die niet 'alleen' uw homepage vertalen, maar ook de benadering van de doelgroep sterk aanpassen aan de sociaal-culturele context (een Japans lezerspubliek wil bijvoorbeeld anders worden aangesproken dan een Spaans lezerspubliek).

 

>>Offerte per omgaande voor de vertaling van een website<<

Voor grotere vertalingen (meer dan 4000 woorden) zullen wij u graag een individuele offerte doen toekomen!

Homepagevertaling

Kitz Global - Uw voordelen in één oogopslag:

  • Korte levertijden, want spoed is bij ons standaard
  • Alle vakgebieden, alle talencombinaties
  • Kitz Global kwaliteitsgarantie, ISO-gecertificeerd
  • Hooggekwalificeerde vertalers (native speakers)
  • Altijd levering volgens afspraak
  • Gegarandeerde discretie en gegevensbescherming
  • Strenge interne kwaliteitscontroles garanderen een gelijkblijvende topkwaliteit

 

Neem contact met ons op!
Wij stellen u graag referenties ter beschikking voor de vertaling van de homepage in uw sector of maken een vrijblijvend, op maat gemaakt aanbod voor u. Laat u verrassen door onze mogelijkheden! Bel of stuur een korte e-mail.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn