Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
vertaalbureau

Uw vertaalbureau met kwaliteitsgarantie!

Uitstekende vertalingen in de beste kwaliteit

Kitz Global's team van vertalers bestaat uit hooggekwalificeerde en ervaren vertalers wereldwijd. Te vertalen teksten worden uitsluitend verwerkt door native vertalers die ook in het betreffende land wonen en dus rekening kunnen houden met de nieuwste taaltrends. Kitz Global is gecertificeerd en wij garanderen de hoogste kwaliteit en de meest betrouwbare naleving van de levertermijnen.

Persoonlijk advies en soepele afwikkeling

Kitz Global voorziet u graag van individueel advies en service op hoog niveau. Wij voeren altijd kwaliteitscontroles uit voordat de vertalingen ons kantoor verlaten en bieden een unieke controleservice nadat de teksten in uw bedrijf zijn verwerkt. Stuur ons gewoon uw lay-outs of proefdrukken en wij nemen ze mee naar de eindcontrole. Zo kunt u er zeker van zijn dat wanneer uw grafische ontwerpers de vertaalde teksten kopiëren, deze op de juiste plaats en in Kitz Global-vertaalkwaliteit zijn ingevoegd. Eind goed al goed of beter eind goed vertaling goed!

Tevreden klanten uit alle sectoren

Wij vertalen al meer dan 15 jaar voor internationaal actieve klanten en voldoen aan de meest individuele en sectorspecifieke eisen in de hoogste vertaalkwaliteit. Natuurlijk werken in elke taal alleen ervaren specialisten aan uw teksten! Tot onze tevreden vaste klanten behoren toonaangevende bedrijven uit reclame, industrie en handel. Hier vindt u een reeks van onze referentieklanten voor wie wij met succes vertalingen hebben verzorgd.

Snel, sneller, vertalingen door Kitz Global

U hebt uw vertaling onmiddellijk nodig, ter plaatse en het liefst nog gisteren? Kitz Global accepteert ook spoedvertalingen en behandelt elke vertaalopdracht met strikte naleving van de deadlines. Ook vertalingen met een gewone deadline worden natuurlijk direct verwerkt. Gegarandeerd! En snel! Zelfs in het weekend!

>>Offerte per omgaande voor een professionele vertaling<<

Professional Translation Services

Kitz Global - Uw voordelen in één oogopslag:

  • Korte levertijden, want spoed is bij ons standaard
  • Alle vakgebieden, alle talencombinaties
  • Kitz Global kwaliteitsgarantie, ISO-gecertificeerd
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Hooggekwalificeerde vertalers (native speakers)
  • Altijd levering volgens afspraak
  • Gegarandeerde discretie en gegevensbescherming
  • 24/7 service

Neem contact met ons op per e-mail of vraag nu online een offerte aan!

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn