Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
gespecialiseerd in beëdigde vertalingen

Zo werkt het:

 1. Selecteer eerst de brontaal, selecteer vervolgens de doeltaal - 5 seconden
 2. Selecteer een vakgebied. Selecteer dit, indien u een beëdigde vertaling wenst. Selecteer dit, indien u het origineel op papier wenst en het per post wenst te ontvangen. - 10 seconden
 3. Upload bestand(en)... - 10 seconden
 4. Ontvang prijs en levertijd - 5 seconden
 5. Bestel en betaal met uw creditcard - 1 minuut, 30 seconden

Geschatte benodigde tijd in totaal: 2 minuten

 • U ontvangt de vertaling uiterlijk op de aangegeven deadline. U kunt de beëdigde vertalingen ook als uitdraai per post ontvangen als u deze optie selecteert.
gespecialiseerd in beëdigde vertalingen

FAQ - Veel gestelde vragen

Waarom zou ik voor Kitz Global kiezen?

 • Kitz Global kwaliteitsgarantie, gecertificeerd volgens ISO 17100
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Hooggekwalificeerde vertalers (native speakers)
 • Altijd levering volgens afspraak
 • Gegarandeerde discretie en gegevensbescherming
 • 24/7 service

Hoe ontvang ik de vertaling?

U ontvangt een bericht per e-mail op het opgegeven adres en u kunt uw vertaling eenvoudig downloaden via de link.

Zijn mijn bestanden veilig bij u?

Al onze medewerkers - zowel vertalers als projectmanagers - hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Uw gegevens of bestanden verlaten ons huis niet, niet online en niet fysiek. De bestanden die u naar ons vertaalportal uploadt worden na 30 dagen zonder uitzondering van onze server verwijderd! Ons vertaalportal is SSL gecodeerd!

Welke talen en talencombinaties biedt u aan?

Wij bieden u in ons vertaalportal myKitzGlobal 5 talen en 534 talencombinaties aan. Daaronder vindt u bijna alle Europese talen en Arabisch, Japans, Chinees, Thais en Koreaans. Voor andere talen of talencombinaties kunt u te allen tijde per e-mail contact met ons opnemen.

Wat is de procedure voor beëdigde vertalingen?

U kunt de optie 'beëdigde vertaling' of 'beëdigde vertaling + origineel per post' selecteren. In het laatste geval ontvangt u naast de beëdigde vertaling als download ook de papieren versie per post. In dit geval vragen we u om uw adres.

Wat zijn standaardvertalingen?

Standaardvertalingen zijn 'eenvoudige' vertalingen. Deze categorie omvat alles wat niet beëdigd hoeft te worden, in feite alles behalve officiële documenten. U kunt bij standaardvertalingen ook het vakgebied aangeven.

Hoe kan ik betalen?

U kunt met uw creditcard betalen via PayPal, daarvoor hoeft zich niet eerst te registreren bij PayPal. PayPal biedt het voordeel dat u uw creditcardgegevens niet aan derden bekendmaakt. Anders kunt u ook graag direct met uw creditcard betalen.

Wat kan ik doen als de vertaling door overmacht te laat dreigt te zijn?

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u uw vertaling vóór de deadline ontvangt. Mocht er echter om welke reden dan ook vertraging optreden, dan informeren wij u voor de deadline en laten wij u weten wat de verwachte leverdatum is.

Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben met de vertaling?

Kitz Global staat voor alle vertalingen in met een uitgebreide kwaliteitsgarantie. Als u niet tevreden bent met de vertaling, wordt deze gratis gecorrigeerd... totdat u tevreden bent. Snel, veilig en gemakkelijk! Maar we doen natuurlijk alles wat we kunnen om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt. Strenge interne kwaliteitscontroles garanderen een gelijkblijvende topkwaliteit. Kitz Global is gecertificeerd volgens ISO 17100.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn