Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Professionele vertaling

Wij spreken uw taal!

Ons doel is de tevredenheid van onze particuliere klanten en het economisch succes van onze zakelijke klanten. Omdat we uw werk willen verlichten, hebben we onze service en processen voor zowel B2B- als B2C-klanten op een zeer duidelijke en overzichtelijke manier ingericht.

Onze service - beter en sneller

Kitz Global is een gecertificeerd vertaalbureau dat wereldwijd actief is. Ons vertaalbureau levert vertalingen door professionals van gegarandeerd hoogstaande kwaliteit in alle talen en talencombinaties met een ongekende snelheid. Geheimhouding is vanzelfsprekend, u kunt er voor 100% zeker van zijn dat uw documenten veilig en discreet worden behandeld.

Ons vertaalportal - myKitzGlobal

Dit is de kortste weg naar een perfecte vertaling! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut geleverd. U ontvangt de door u gewenste vertaling tijdig per e-mail, de beëdigde vertalingen van officiële documenten ook per post.

Offerte per omgaande voor een vertaling

Business Partners - Onze uitgebreide diensten voor bedrijven

Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en ongecompliceerde service met persoonlijk advies. Onze vertaalspecialisten staan volledig tot uw beschikking op alle vakgebieden. Uiteraard kennen wij speciale voordelen en kortingen toe aan bedrijven met een groot volume aan vertalingen. Wij bouwen met onze klanten een basis van wederzijds en duurzaam vertrouwen op.

 

Een greep uit ons vertaalaanbod:

Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd! Stuur ons een e-mail of bel ons direct!

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn