Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Beglaubigte Übersetzungen

Beëdigde vertaling in of uit het Arabisch

Arabische beëdigde vertaling online!

Wij leveren beëdigde vertalingen van officiële documenten in het Arabisch online - snel en comfortabel. Upload de leesbare scan van het document naar ons vertaalportal en binnen enkele seconden ontvangt u een offerte voor de beëdigde vertaling, d.w.z. de prijs en de leveringstermijn. U kunt dan onmiddellijk de beëdigde vertaling bestellen en deze wordt u binnen enkele dagen toegestuurd, ook per post indien u dat wenst!

>>Direct online offerte voor een beëdigde vertaling Arabisch<<

 

Uw betrouwbare partner voor beëdigde Arabische vertalingen

Kitz Global is een gecertificeerde wereldwijde leverancier van taaldiensten. Wij zijn gespecialiseerd in beëdigde Arabische vertalingen van officiële documenten. Ons vertaalbureau levert al meer dan 15 jaar in een ongekend tempo professionele vertalingen van hoge kwaliteit in alle talen en talencombinaties. Vertrouwelijkheid is bij ons vanzelfsprekend, dus u kunt er 100% zeker van zijn dat wij uw documenten veilig en discreet zullen behandelen. Wij hebben reeds duizenden beëdigde vertalingen in vele talen en voor vele landen gedaan.

 

Documenten die wij vaak in het Arabisch beëdigd vertalen:

  • Geboorteakte, huwelijksakte, uittreksel uit het strafregister.
  • certificaten, diploma's
  • Bank- en verzekeringsdocumenten
  • Koop- en huurcontracten
  • Vonnissen, echtscheidingsakten
  • Handelsregister
  • Medisch rapport (bijv. voor verzekeringsdoeleinden)
  • Testament
  • enz.

Beëdigde vertalers

Beëdigde vertalers zijn meestal gediplomeerde vertalers met specialisaties, maar moeten een bijkomend, vrij moeilijk examen voor de rechtbank afleggen om deze titel te mogen voeren. Dankzij ons wereldwijde netwerk van beëdigde vertalers kunnen wij u beëdigde Arabische vertalingen aanbieden.

 

Snelle beëdigde vertaling Arabisch

KitzGlobal garandeert te allen tijde absolute naleving van deadlines, zelfs voor beëdigde vertalingen. Een beëdigde vertaling duurt over het algemeen iets langer dan een gewone vertaling. U kunt verwachten dat u uw beëdigde Arabische vertaling zo snel mogelijk ontvangt, want spoed is bij ons standaard!

 

Als u vragen hebt over beëdigde vertalingen in het Arabisch of andere talen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur ons een e-mail, wij geven u graag advies.

 

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn