Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Beglaubigte Übersetzungen

Beëdigde vertaling in of uit het Duits

Duitse beëdigde vertaling online!

Wij leveren beëdigde vertalingen van officiële documenten in het Duits online - snel en comfortabel. Upload de leesbare scan van het document naar ons vertaalportal en binnen enkele seconden ontvangt u een offerte voor de beëdigde vertaling, d.w.z. de prijs en de leveringstermijn. U kunt dan onmiddellijk de beëdigde vertaling bestellen en deze wordt u binnen enkele dagen toegestuurd, ook per post indien u dat wenst!

>>Direct online offerte voor een beëdigde vertaling Duits<<

 

Uw betrouwbare partner voor beëdigde Duitse vertalingen

Kitz Global is een gecertificeerde wereldwijde leverancier van taaldiensten. Wij zijn gespecialiseerd in beëdigde Duitse vertalingen van officiële documenten. Ons vertaalbureau levert al meer dan 15 jaar in een ongekend tempo professionele vertalingen van hoge kwaliteit in alle talen en talencombinaties. Vertrouwelijkheid is bij ons vanzelfsprekend, dus u kunt er 100% zeker van zijn dat wij uw documenten veilig en discreet zullen behandelen. Wij hebben reeds duizenden beëdigde vertalingen in vele talen en voor vele landen gedaan.

 

Vakgebieden voor beëdigde vertalingen Duits

Beëdigde vertalingen zijn meestal vereist voor juridische, zakelijke en medische teksten. Wij kunnen u voorzien van beëdigde Duitse vertalingen in elk vakgebied dat u nodig hebt, als daar behoefte aan is.

 

Vereisten voor beëdigde vertalingen in Duitsland

Duitse arrondissementsrechtbanken kunnen "beëdigde vertalers" aanwijzen (afhankelijk van de deelstaat). Beëdigde vertalingen Duits

 

Documenten die wij vaak in het Duits beëdigd vertalen:

  • Geboorteakte, huwelijksakte, uittreksel uit het strafregister.
  • certificaten, diploma's
  • Bank- en verzekeringsdocumenten
  • Koop- en huurcontracten
  • Vonnissen, echtscheidingsakten
  • Handelsregister
  • Medisch rapport (bijv. voor verzekeringsdoeleinden)
  • Testament
  • enz.

 

Levering van de beëdigde vertaling in het Duits

U ontvangt de beëdigde Duitse vertaling per e-mail binnen de beloofde termijn. Indien u het originele document in gedrukte vorm wenst, kunt u dit aangeven bij het plaatsen van uw bestelling. Naast de online-levering sturen wij u het document ook per post toe.

 

Als u vragen hebt over beëdigde vertalingen in het Duits of andere talen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur ons een e-mail, wij geven u graag advies.

 

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn