Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Beglaubigte Übersetzungen

Beëdigde vertaling in of uit het Frans

Beëdigde vertalingen zijn officiële vertalingen van ambtelijke documenten, die in de meeste landen alleen door beëdigde vertalers kunnen worden gedaan. De beëdigde vertaler bevestigt de conformiteit van de vertaling met de oorspronkelijke tekst door middel van een verklaring, een stempel en zijn handtekening.

>>Direct online offerte voor een beëdigde vertaling Frans<<

 

Franse beëdigde vertaling online!

Wij leveren beëdigde vertalingen van officiële documenten in het Frans online - snel en comfortabel. Upload de leesbare scan van het document naar ons vertaalportal en binnen enkele seconden ontvangt u een offerte voor de beëdigde vertaling, d.w.z. de prijs en de leveringstermijn. U kunt dan onmiddellijk de beëdigde vertaling bestellen en deze wordt u binnen enkele dagen toegestuurd, ook per post indien u dat wenst!

 

Uw betrouwbare partner voor beëdigde Franse vertalingen

Kitz Global is een gecertificeerde wereldwijde leverancier van taaldiensten. Wij zijn gespecialiseerd in beëdigde Franse vertalingen van officiële documenten. Ons vertaalbureau levert al meer dan 15 jaar in een ongekend tempo professionele vertalingen van hoge kwaliteit in alle talen en talencombinaties. Vertrouwelijkheid is bij ons vanzelfsprekend, dus u kunt er 100% zeker van zijn dat wij uw documenten veilig en discreet zullen behandelen. Wij hebben reeds duizenden beëdigde vertalingen in vele talen en voor vele landen gedaan.

 

Vereisten voor beëdigde vertalingen in België

In België wordt onderscheid gemaakt tussen beëdigde en gelegaliseerde vertalingen. Een beëdigde vertaling is voorzien van de handtekening en/of stempel van de beëdigde vertaler. Een gelegaliseerde vertaling daarentegen moet ook het stempel dragen van de rechtbank waar de vertaler is geaccrediteerd. Gewaarmerkte vertalingen Frans, Vlaams

 

Snelle beëdigde vertaling Frans

KitzGlobal garandeert te allen tijde absolute naleving van deadlines, zelfs voor beëdigde vertalingen. Een beëdigde vertaling duurt over het algemeen iets langer dan een gewone vertaling. U kunt verwachten dat u uw beëdigde Franse vertaling zo snel mogelijk ontvangt, want spoed is bij ons standaard!

 

Persoonlijk advies voor beëdigde Franse vertalingen

Laat KitzGlobal en zijn toegewijde en professionele team u adviseren over beëdigde Franse vertalingen. Wij zijn goed op de hoogte van de wereldwijde regelgeving voor beëdigde vertalingen.

Als u vragen hebt over beëdigde vertalingen in het Frans of andere talen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur ons een e-mail, wij geven u graag advies.

 

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn