Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Beglaubigte Übersetzungen

Beëdigde vertaling in of uit het Grieks

In het geval van een beëdigde vertaling verklaart de beëdigd vertaler de conformiteit van de vertaling met de oorspronkelijke tekst door middel van de verklaring, zijn stempel en zijn handtekening. Voor officiële documenten is altijd een beëdigde vertaling vereist.

>>Direct online offerte voor een beëdigde vertaling Grieks<<

 

Uw betrouwbare partner voor beëdigde Griekse vertalingen

KitzGlobal is een gecertificeerde wereldwijde taaldienstverlener. Wij zijn gespecialiseerd in beëdigde Griekse vertalingen van officiële documenten. Al meer dan 15 jaar levert ons vertaalbureau in een ongekend tempo professionele vertalingen van hoge kwaliteit in alle talen en talencombinaties. Vertrouwelijkheid is bij ons vanzelfsprekend, dus u kunt er zeker van zijn dat wij uw documenten veilig en discreet zullen behandelen. Wij hebben duizenden beëdigde vertalingen gedaan in vele talen en voor vele landen.

 

Snelle beëdigde vertaling Grieks

KitzGlobal garandeert te allen tijde absolute naleving van deadlines, zelfs voor beëdigde vertalingen. Een beëdigde vertaling duurt over het algemeen iets langer dan een gewone vertaling. U kunt verwachten dat u uw beëdigde Griekse vertaling zo snel mogelijk ontvangt, want spoed is bij ons standaard!

 

Beëdigde vertalers

Beëdigde vertalers zijn meestal gediplomeerde vertalers met specialisaties, maar moeten een bijkomend, vrij moeilijk examen voor de rechtbank afleggen om deze titel te mogen voeren. Dankzij ons wereldwijde netwerk van beëdigde vertalers kunnen wij u beëdigde Griekse vertalingen aanbieden.

 

Vereisten voor beëdigde vertalingen in Griekenland

Gewaarmerkte vertalingen kunnen worden gemaakt door een advocaat of door de vertaalafdeling van het Griekse ministerie van Buitenlandse Zaken, en soms door beëdigde vertalers, waarvan er echter zeer weinig zijn. Gewaarmerkte vertalingen Grieks

 

Als u vragen hebt over beëdigde vertalingen in het Grieks of andere talen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur ons een e-mail, wij geven u graag advies.

 

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn