Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Beglaubigte Übersetzungen

Beëdigde vertaling in of uit het Italiaans

In het geval van een beëdigde vertaling verklaart de beëdigd vertaler de conformiteit van de vertaling met de oorspronkelijke tekst door middel van de verklaring, zijn stempel en zijn handtekening. Voor officiële documenten is altijd een beëdigde vertaling vereist.

>>Direct online offerte voor een beëdigde vertaling Italiaans<<

 

Italiaanse beëdigde vertaling online!

Wij leveren beëdigde vertalingen van officiële documenten in het Italiaans online - snel en comfortabel. Upload de leesbare scan van het document naar ons vertaalportal en binnen enkele seconden ontvangt u een offerte voor de beëdigde vertaling, d.w.z. de prijs en de leveringstermijn. U kunt dan onmiddellijk de beëdigde vertaling bestellen en deze wordt u binnen enkele dagen toegestuurd, ook per post indien u dat wenst!

 

Uw betrouwbare partner voor beëdigde Italiaanse vertalingen

KitzGlobal is een gecertificeerde wereldwijde taaldienstverlener. Wij zijn gespecialiseerd in beëdigde Italiaanse vertalingen van officiële documenten. Al meer dan 15 jaar levert ons vertaalbureau in een ongekend tempo professionele vertalingen van hoge kwaliteit in alle talen en talencombinaties. Vertrouwelijkheid is bij ons vanzelfsprekend, dus u kunt er zeker van zijn dat wij uw documenten veilig en discreet zullen behandelen. Wij hebben duizenden beëdigde vertalingen gedaan in vele talen en voor vele landen.

 

Vereisten voor beëdigde vertalingen in Italië

Zowel de Italiaanse rechtbanken als de consulaten zijn gemachtigd om kandidaten die slagen voor een examen of die hun talenkennis kunnen aantonen (meestal door middel van een universitair diploma) als "officieel vertaler" te erkennen. Beëdigde vertalingen Italiaans

 

Uw documenten zijn bij ons in goede handen!

Zelfs voor zeer gevoelige beëdigde vertalingen garandeert KitzGlobal absolute vertrouwelijkheid, geheimhouding en het hoogst mogelijke niveau van gegevensbescherming.

 

Levering van de beëdigde vertaling in het Italiaans

U ontvangt de beëdigde Italiaanse vertaling per e-mail op de beloofde datum. Indien u het originele document in gedrukte vorm wenst, kunt u dit aangeven alvorens uw bestelling te plaatsen. Wij sturen u het document dan per post toe, tegelijk met de online-levering.

 

Als u vragen hebt over beëdigde vertalingen in het Italiaans of andere talen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur ons een e-mail, wij geven u graag advies.

 

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn