Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Beglaubigte Übersetzungen

Beëdigde vertaling in of uit het Japans

Japanse beëdigde vertaling online!

Wij leveren beëdigde vertalingen van officiële documenten in het Japans online - snel en comfortabel. Upload de leesbare scan van het document naar ons vertaalportal en binnen enkele seconden ontvangt u een offerte voor de beëdigde vertaling, d.w.z. de prijs en de leveringstermijn. U kunt dan onmiddellijk de beëdigde vertaling bestellen en deze wordt u binnen enkele dagen toegestuurd, ook per post indien u dat wenst!

>>Direct online offerte voor een beëdigde vertaling Japans<<

 

Levering van de beëdigde vertaling in het Japans

U ontvangt de beëdigde Japanse vertaling per e-mail binnen de beloofde termijn. Indien u het originele document in gedrukte vorm wenst, kunt u dit aangeven bij het plaatsen van uw bestelling. Naast de online-levering sturen wij u het document ook per post toe.

 

Beëdigde vertalers

Beëdigde vertalers zijn meestal gediplomeerde vertalers met specialisaties, maar moeten een bijkomend, vrij moeilijk examen voor de rechtbank afleggen om deze titel te mogen voeren. Dankzij ons wereldwijde netwerk van beëdigde vertalers kunnen wij u beëdigde Japanse vertalingen aanbieden.

 

Vakgebieden voor beëdigde vertalingen Japans

Beëdigde vertalingen worden over het algemeen door diensten en overheidsinstellingen geëist voor juridische en economische teksten. Wij kunnen u beëdigde vertalingen in het Japans leveren op elk gebied dat u nodig hebt, inclusief medisch.

 

Snelle beëdigde vertaling Japans

KitzGlobal garandeert te allen tijde absolute naleving van deadlines, zelfs voor beëdigde vertalingen. Een beëdigde vertaling duurt over het algemeen iets langer dan een gewone vertaling. U kunt verwachten dat u uw beëdigde Japanse vertaling zo snel mogelijk ontvangt, want spoed is bij ons standaard!

 

Als u vragen hebt over beëdigde vertalingen in het Japans of andere talen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur ons een e-mail, wij geven u graag advies.

 

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn