Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Beglaubigte Übersetzungen

Beëdigde vertaling in of uit het Pools

In het geval van een beëdigde vertaling verklaart de beëdigd vertaler de conformiteit van de vertaling met de oorspronkelijke tekst door middel van de verklaring, zijn stempel en zijn handtekening. Voor officiële documenten is altijd een beëdigde vertaling vereist.

>>Direct online offerte voor een beëdigde vertaling Pools<<

 

Uw betrouwbare partner voor beëdigde Poolse vertalingen

KitzGlobal is een gecertificeerde wereldwijde taaldienstverlener. Wij zijn gespecialiseerd in beëdigde Poolse vertalingen van officiële documenten. Al meer dan 15 jaar levert ons vertaalbureau in een ongekend tempo professionele vertalingen van hoge kwaliteit in alle talen en talencombinaties. Vertrouwelijkheid is bij ons vanzelfsprekend, dus u kunt er zeker van zijn dat wij uw documenten veilig en discreet zullen behandelen. Wij hebben duizenden beëdigde vertalingen gedaan in vele talen en voor vele landen.

 

Persoonlijk advies voor beëdigde Poolse vertalingen

Met KitzGlobal hebt u een bekwame contactpersonen die u steeds persoonlijk adviseren. Wij zijn bekend met de wereldwijde voorschriften voor beëdigde vertalingen en staan altijd tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

 

Vereisten voor beëdigde vertalingen in Polen

De normen voor vertalingen in Polen worden geregeld door een relevante afdeling van het ministerie van Justitie. Elke vertaler die dergelijke diensten wil aanbieden, moet een officieel examen afleggen. Beëdigde vertalingen Pools

 

Documenten die wij vaak in het Pools beëdigd vertalen:

  • Geboorteakten, huwelijksakten, overlijdensakten
  • Certificaten, diploma's
  • Octrooien en licenties
  • Contracten en zakelijke documenten
  • Documenten voor de aankoop van onroerend goed of een huwelijk in het buitenland
  • Allerlei soorten contracten
  • enz.

Vakgebieden voor beëdigde vertalingen Pools

Beëdigde vertalingen worden over het algemeen door diensten en overheidsinstellingen geëist voor juridische en economische teksten. Wij kunnen u beëdigde vertalingen in het Pools leveren op elk gebied dat u nodig hebt, inclusief medisch.

 

Als u vragen hebt over beëdigde vertalingen in het Pools of andere talen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur ons een e-mail, wij geven u graag advies.

 

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn