Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Beglaubigte Übersetzungen

Beëdigde vertaling in of uit het Portugees

In het geval van een beëdigde vertaling verklaart de beëdigd vertaler de conformiteit van de vertaling met de oorspronkelijke tekst door middel van de verklaring, zijn stempel en zijn handtekening. Voor officiële documenten is altijd een beëdigde vertaling vereist.

>>Direct online offerte voor een beëdigde vertaling Portugees<<

 

Uw betrouwbare partner voor beëdigde Portugeese vertalingen
KitzGlobal is een gecertificeerde wereldwijde taaldienstverlener. Wij zijn gespecialiseerd in beëdigde Portugeese vertalingen van officiële documenten. Al meer dan 15 jaar levert ons vertaalbureau in een ongekend tempo professionele vertalingen van hoge kwaliteit in alle talen en talencombinaties. Vertrouwelijkheid is bij ons vanzelfsprekend, dus u kunt er zeker van zijn dat wij uw documenten veilig en discreet zullen behandelen. Wij hebben duizenden beëdigde vertalingen gedaan in vele talen en voor vele landen.

 

Snelle beëdigde vertaling Portugees

KitzGlobal garandeert te allen tijde absolute naleving van deadlines, zelfs voor beëdigde vertalingen. Een beëdigde vertaling duurt over het algemeen iets langer dan een gewone vertaling. U kunt verwachten dat u uw beëdigde Portugeese vertaling zo snel mogelijk ontvangt, want spoed is bij ons standaard!

 

Levering van de beëdigde vertaling in het Portugees

U ontvangt de beëdigde Portugeese vertaling per e-mail binnen de beloofde termijn. Indien u het originele document in gedrukte vorm wenst, kunt u dit aangeven bij het plaatsen van uw bestelling. Naast de online-levering sturen wij u het document ook per post toe.

 

Documenten die wij vaak in het Portugees beëdigd vertalen:

  • Geboorteakte, huwelijksakte, uittreksel uit het strafregister.
  • certificaten, diploma's
  • Bank- en verzekeringsdocumenten
  • Koop- en huurcontracten
  • Vonnissen, echtscheidingsakten
  • Handelsregister
  • Medisch rapport (bijv. voor verzekeringsdoeleinden)
  • Testament
  • enz.

Als u vragen hebt over beëdigde vertalingen in het Portugees of andere talen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur ons een e-mail, wij geven u graag advies.

 

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn