Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Beglaubigte Übersetzungen

Beëdigde vertaling in of uit het Roemeens

In het geval van een beëdigde vertaling verklaart de beëdigd vertaler de conformiteit van de vertaling met de oorspronkelijke tekst door middel van de verklaring, zijn stempel en zijn handtekening. Voor officiële documenten is altijd een beëdigde vertaling vereist.

>>Direct online offerte voor een beëdigde vertaling Roemeens<<

 

Uw betrouwbare partner voor beëdigde Roemeense vertalingen

Kitz Global is een gecertificeerde wereldwijde leverancier van taaldiensten. Wij zijn gespecialiseerd in beëdigde Roemeense vertalingen van officiële documenten. Ons vertaalbureau levert al meer dan 15 jaar in een ongekend tempo professionele vertalingen van hoge kwaliteit in alle talen en talencombinaties. Vertrouwelijkheid is bij ons vanzelfsprekend, dus u kunt er 100% zeker van zijn dat wij uw documenten veilig en discreet zullen behandelen. Wij hebben reeds duizenden beëdigde vertalingen in vele talen en voor vele landen gedaan.

 

Documenten die wij vaak in het Roemeens beëdigd vertalen:

  • Geboorteakte, huwelijksakte, uittreksel uit het strafregister.
  • certificaten, diploma's
  • Bank- en verzekeringsdocumenten
  • Koop- en huurcontracten
  • Vonnissen, echtscheidingsakten
  • Handelsregister
  • Medisch rapport (bijv. voor verzekeringsdoeleinden)
  • Testament
  • enz.

Beëdigde vertalers

Beëdigde vertalers zijn meestal gediplomeerde vertalers met specialisaties, maar moeten een bijkomend, vrij moeilijk examen voor de rechtbank afleggen om deze titel te mogen voeren. Dankzij ons wereldwijde netwerk van beëdigde vertalers kunnen wij u beëdigde Roemeense vertalingen aanbieden.

 

Snelle beëdigde vertaling Roemeens

KitzGlobal garandeert te allen tijde absolute naleving van deadlines, zelfs voor beëdigde vertalingen. Een beëdigde vertaling duurt over het algemeen iets langer dan een gewone vertaling. U kunt verwachten dat u uw beëdigde Roemeense vertaling zo snel mogelijk ontvangt, want spoed is bij ons standaard!

 

Als u vragen hebt over beëdigde vertalingen in het Roemeens of andere talen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur ons een e-mail, wij geven u graag advies.

 

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn