Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Beglaubigte Übersetzungen

Beëdigde vertaling in of uit het Spaans

Spaanse beëdigde vertaling online!

Wij leveren beëdigde vertalingen van officiële documenten in het Spaans online - snel en comfortabel. Upload de leesbare scan van het document naar ons vertaalportal en binnen enkele seconden ontvangt u een offerte voor de beëdigde vertaling, d.w.z. de prijs en de leveringstermijn. U kunt dan onmiddellijk de beëdigde vertaling bestellen en deze wordt u binnen enkele dagen toegestuurd, ook per post indien u dat wenst!

>>Direct online offerte voor een beëdigde vertaling Spaans<<

 

Snelle beëdigde vertaling Spaans

KitzGlobal garandeert te allen tijde absolute naleving van deadlines, zelfs voor beëdigde vertalingen. Een beëdigde vertaling duurt over het algemeen iets langer dan een gewone vertaling. U kunt verwachten dat u uw beëdigde Spaanse vertaling zo snel mogelijk ontvangt, want spoed is bij ons standaard!

 

KitzGlobal - Uw voordelen voor beëdigde vertalingen in het Spaans bij ons in één oogopslag:

  • Kwaliteitsgarantie voor alle vertalingen!
  • ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gegarandeerde naleving van de termijnen
  • Discretie en gegevensbeveiliging gegarandeerd
  • 24/7 service
  • Korte levertijden, want spoed is bij ons standaard!
  • Alle talencombinaties

Vereisten voor beëdigde vertalingen

Argentinië

Volgens wet nr. 20305 moeten alle openbare documenten (inclusief persoonlijke papieren en sommige zakelijke contracten) worden vertaald door een "officieel beëdigde vertaler", wiens zegel en handtekening op elk document moet worden gelegaliseerd door de beroepsvereniging die verantwoordelijk is voor de vertaler. Beëdigde vertalingen Spaans

Spanje

In Spanje kunnen alleen beëdigde vertalers een beëdigde vertaling maken. Om als beëdigd vertaler in Spanje te werken, moet de kandidaat slagen voor een examen voor het Spaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en Samenwerking. Beëdigde vertalingen Spaans

 

Levering van de beëdigde vertaling in het Spaans

U ontvangt de beëdigde Spaanse vertaling per e-mail binnen de beloofde termijn. Indien u het originele document in gedrukte vorm wenst, kunt u dit aangeven bij het plaatsen van uw bestelling. Naast de online-levering sturen wij u het document ook per post toe.

 

Vakgebieden voor beëdigde vertalingen Spaans

Beëdigde vertalingen worden over het algemeen door diensten en overheidsinstellingen geëist voor juridische en economische teksten. Wij kunnen u beëdigde vertalingen in het Spaans leveren op elk gebied dat u nodig hebt, inclusief medisch.

 

Als u vragen hebt over beëdigde vertalingen in het Spaans of andere talen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur ons een e-mail, wij geven u graag advies.

 

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn