Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Professionele vertalingen van het Nederlands naar het Chinees

Vertalingen Nederlands - Chinees van hoge kwaliteit

KitzGlobal is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau. Wij zijn gespecialiseerd in vertalingen Nederlands - Chinees en voeren deze vertalingen met de grootst mogelijke zorg uit op alle vakgebieden. Wij bieden een uitgebreide kwaliteitsgarantie voor alle vertalingen!

>>Offerte per omgaande - Nederlands-Chineese vertaling<<

Beëdigde vertaling Nederlands-Chinees

KitzGlobal is gespecialiseerd in beëdigde vertalingen van het Nederlands naar het Chinees en vice versa. Wij bieden online beëdigde vertalingen voor meer dan 500 talencombinaties en voor alle landen ter wereld, en dat met een ongekende snelheid!

Vertalingen van het Nederlands naar het Chinees - altijd op tijd

KitzGlobal garandeert absolute naleving van deadlines voor vertalingen Nederlands-Chinees, dankzij een duidelijk gestructureerde procesflow en een kwaliteitsmanagementsysteem met extra controle. Een voorgestelde deadline of opdrachtbevestiging van een medewerker of van ons onlineportal  myKitzGlobal is voor ons absoluut bindend.

Ervaren native vertalers Nederlands-Chinees

Onze vertalers Nederlands-Chinees zijn specialisten op hun gebied. Alle vertalers Nederlands-Chinees bij KitzGlobal zijn native speakers met aanvullende kwalificaties in hun vakgebied en met ten minste 10 jaar vertaalervaring.

Uw voordelen voor vertalingen Nederlands-Chinees bij ons in een oogopslag:

  • Snelle vertalingen, want spoed is onze standaard!
  • Hooggekwalificeerde, native speaker vertalers
  • Alle talencombinaties en alle vakgebieden
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Naleving van deadlines
  • Discretie en gegevensbeveiliging

Onze vertaalservice Nederlands-Chinees - veilig en vlot

KitzGlobal is een ISO 17100-gecertificeerd wereldwijd vertaalbureau dat professionele vertalingen aanbiedt van het Nederlands naar het Chinees en vice versa met gegarandeerde kwaliteit en hoge snelheid. Vertrouwelijkheid is voor ons vanzelfsprekend, dus u kunt er zeker van zijn dat uw documenten bij ons veilig en discreet worden behandeld.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur ons een e-mail, u krijgt zo snel mogelijk een antwoord of bel ons gewoon even op!

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn