Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Vertaling website Arabisch

Onze Arabische website vertaaldienst - betrouwbaar en snel

Wij zijn experts in Arabische vertalingen en lokalisatie van websites en homepages voor alle sectoren. U profiteert niet alleen van onze decennialange ervaring en kwaliteitsgarantie, maar ook van onze uitstekende kennis van de markt in de Arabische regio. Over het algemeen vertalen wij afhankelijk van uw doelgroep en producten, rekening houdend met culturele verschillen in elk land, om de identiteit van uw website te waarborgen.

Lokalisatie van Arabische websites

KitzGlobal voert de lokalisatie uit samen met de Arabische vertaling van uw website. Wij leveren geen letterlijke vertalingen, aangezien dit een aanzienlijke impact kan hebben op de boodschap van uw website en bedrijf. U loopt bovendien het risico dat u uw klanten niet bereikt met wat u te zeggen hebt. Voor KitzGlobal is lokalisatie een kernbegrip bij de vertaling van Arabische websites.

Kwaliteitsgarantie voor Arabische websitevertalingen

KitzGlobal is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau en biedt een all-in kwaliteitsgarantie. Ook na uw vertaalproject staan wij tot uw beschikking! Wij controleren of de vertalingen correct in uw website zijn ingevoegd en brengen de nodige wijzigingen/correcties aan.

Werken in uw CMS

Wij voeren graag uw Arabische homepage vertaalproject uit in uw CMS (Content Management System). Wij zijn gespecialiseerd in het werken met Typo3, maar hebben ook veel ervaring met een reeks andere systemen.

Kosten voor de vertaling van een website naar het Arabisch

De prijsberekening is gebaseerd op het aantal woorden in de brontekst. Hoe groter het volume, hoe lager de prijs per bronwoord in de berekening. Hoe meer talen er worden vertaald, hoe lager de prijs voor de verschillende talen.

>>Direct online offerte voor een Arabische website<<

Voor volumes van meer dan 4000 woorden en voor meerdere talen maken wij voor u graag een individuele, vrijblijvende offerte. Stuur ons gewoon de URL van uw homepage via e-mail.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn