Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Professionele vertaling van websites in het Bulgaars

Uw website is uw visitekaartje in de wereld, meestal de eerste en beste manier om uw bedrijf of organisatie in het buitenland te presenteren.

KitzGlobal is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau. Wij zijn gespecialiseerd in Bulgaarse websitevertalingen en voeren die met de grootste zorg uit op alle vakgebieden. Wij bieden gegarandeerde kwaliteit voor elk vertaalproject!

Professionele vertalers voor uw Bulgaarse website

KitzGlobal vertaalt in alle talen en dialecten. Wij werken uitsluitend met hooggekwalificeerde, gespecialiseerde vertalers die allen native speakers zijn. Zij hebben allen ten minste 10 jaar vertaalervaring, een universitair diploma en aanvullende kwalificaties op hun vakgebied.

Zoekmachine Geoptimaliseerde Bulgaarse Homepage Vertaling - SEO/SEA

Onze vertalingen zijn uiteraard zoekmachine-geoptimaliseerd en wij gebruiken de door u gewenste trefwoorden in de teksten. Wanneer u een land invoert, maken wij op basis van onderzoek uw trefwoordenlijst aan, die u in het land kunt gebruiken voor alle toekomstige vertaalprojecten.

Natuurlijk vertalen we ook:

  • Blogs, nieuwsbrieven, landingspagina's
  • Advertentiecampagnes op Google en in de sociale media
  • Webshops en portals

Snelle Bulgaarse websitevertalingen

Dankzij ons uitgebreide netwerk van vertalers kunnen wij in de meeste gevallen meteen beginnen met vertalen zodra wij uw opdracht hebben ontvangen. Wij stellen alles in het werk om uw vertaling zo snel mogelijk af te ronden, uiteraard zonder dat kwaliteit ten kosten van snelheid gaat!

Kosten voor de vertaling van een website naar het Bulgaars

De prijsberekening is gebaseerd op het aantal bronwoorden. Hoe hoger het volume, hoe lager de prijs per bronwoord, en hoe hoger het aantal vertaalde talen, hoe lager de prijs per taal.

>>Direct online offerte voor uw Bulgaarse website<<

Indien het volume meer dan 4000 woorden en/of meerdere talen bedraagt, zullen wij u graag een individuele offerte doen toekomen. Stuur ons gewoon de URL van uw website of uw verzoek per e-mail.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn