Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Professionele vertaling van websites in het Chinees

Onze Chineese website vertaaldienst - betrouwbaar en snel

KitzGlobal is gespecialiseerd in Chineese websitevertalingen voor alle bedrijfstakken. Al meer dan 15 jaar helpen wij onze klanten actief door te dringen tot internationale markten met snelle vertaaldiensten van hoge kwaliteit in alle talen en dat vooral met diepgaande marktkennis. U profiteert niet alleen van onze decennialange ervaring en onze kwaliteitsgarantie, maar ook van onze uitstekende marktkennis in landen waar Chinees gesproken wordt.

Lokalisatie van Chineese websites

Lokalisatie is het proces van aanpassing van uw taal in een buitenlandse markt en aan een lokaal publiek. Homepagevertaling gaat over het aanpassen van de taal van uw website aan een specifieke markt en cultuur. Het is belangrijk rekening te houden met culturele en linguïstische verschillen om de website aantrekkelijk te maken voor de consument en hem het gevoel te geven begrepen te worden. Daarom is het lokaliseren van uw website de allereerste stap om een wereldwijde markt te bereiken.

Werken in uw CMS

Wij implementeren graag uw Chineese website vertaalproject in uw CMS (Content Management System). Wij zijn bekend met alle huidige systemen.

Onze referenties voor Chineese vertalingen van homepages

Onze wereldwijde klantenkring bestaat uit vele internationale bedrijven uit alle bedrijfstakken, organisaties, steden, regio's, reclamebureaus, toeristenbranche en portals. Met de meeste van onze cliënten hebben wij een langdurige zakelijke relatie. Wij vertalen doorlopend teksten voor de websites van Red Bull, Engel & Völkers, Swarovski en vele anderen.

Kosten voor de vertaling van een website naar het Chinees

De prijsberekening is gebaseerd op het aantal bronwoorden. Hoe hoger het volume, hoe lager de prijs per bronwoord, en hoe hoger het aantal vertaalde talen, hoe lager de prijs per taal.

>>Direct online offerte voor uw Chineese website<<

Indien het volume meer dan 4000 woorden en/of meerdere talen bedraagt, zullen wij u graag een individuele offerte doen toekomen. Stuur ons gewoon de URL van uw website of uw verzoek per e-mail.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn