Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Professionele vertaling van websites in het Duits

Uw website is uw visitekaartje in de wereld, meestal de eerste en beste manier om uw bedrijf of organisatie in het buitenland te presenteren.

Onze Duitse website vertaaldienst - betrouwbaar en snel

Wij zijn experts in Duitse vertalingen en lokalisatie van websites en homepages voor alle sectoren. U profiteert niet alleen van onze decennialange ervaring en kwaliteitsgarantie, maar ook van onze uitstekende kennis van de markt iin de Duitstalige landen. Over het algemeen vertalen wij afhankelijk van uw doelgroep en producten, rekening houdend met culturele verschillen in elk land, om de identiteit van uw website te waarborgen.

Professionele vertalers voor uw Duitse website

KitzGlobal vertrouwt op gekwalificeerde gespecialiseerde vertalers met tientallen jaren ervaring in Duitse vertalingen en websitelokalisatie om u een vertaling op maat te leveren die exact aan uw eisen voldoet. Wij hebben alleen experts in hun vakgebied in dienst die helemaal aan uw eisen voldoen. Al onze gespecialiseerde vertalers vertalen naar hun moedertaal en hebben aanvullende kwalificaties op verschillende specialistische gebieden.

Onze referenties voor Duitse vertalingen van homepages

Onze wereldwijde klantenkring omvat vele internationale bedrijven uit alle bedrijfstakken, organisaties, steden, regio's, reclamebureaus, toeristenbranche, portals, enz. Wij hebben een langdurige relatie met de meeste van onze klanten en vertalen doorlopend de teksten van hun websites, bijvoorbeeld voor Red Bull, Engel & Völkers, Swarovski, enz.

Snelle Duitse websitevertalingen

Dankzij ons uitgebreide netwerk van vertalers kunnen wij in de meeste gevallen meteen beginnen met vertalen zodra wij uw opdracht hebben ontvangen. Wij stellen alles in het werk om uw vertaling zo snel mogelijk af te ronden, uiteraard zonder dat kwaliteit ten kosten van snelheid gaat!

Werken in uw CMS

Wij voeren graag uw Duitse homepage vertaalproject uit in uw CMS (Content Management System). Wij zijn gespecialiseerd in het werken met Typo3, maar hebben ook veel ervaring met een reeks andere systemen.

Zoekmachine Geoptimaliseerde Duitse Homepage Vertaling - SEO/SEA

Onze vertalingen zijn uiteraard zoekmachine-geoptimaliseerd en wij gebruiken de door u gewenste trefwoorden in de teksten. Wanneer u een land invoert, maken wij op basis van onderzoek uw trefwoordenlijst aan, die u in het land kunt gebruiken voor alle toekomstige vertaalprojecten.

Natuurlijk vertalen we ook:

  • Blogs, nieuwsbrieven, landingspagina's
  • Advertentiecampagnes op Google en in de sociale media
  • Webshops en portals

Als u vragen hebt of een vrijblijvende offerte wilt voor de vertaling van uw Duitse website, staan wij altijd tot uw beschikking. Neem contact met ons op via e-mail!

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn