Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Professionele vertaling van websites in het Engels

Onze Engelse website vertaaldienst - betrouwbaar en snel

Wij zijn experts in Engelse vertalingen en lokalisatie van websites en homepages voor alle sectoren. U profiteert niet alleen van onze decennialange ervaring en kwaliteitsgarantie, maar ook van onze uitstekende kennis  van de markt in de Engelstalige wereld. Over het algemeen vertalen wij afhankelijk van uw doelgroep en producten, rekening houdend met culturele verschillen in elk land, om de identiteit van uw website te waarborgen.

Lokalisatie van Engelse websites

KitzGlobal voert de lokalisatie uit samen met de Engelse vertaling van uw website. Wij leveren geen letterlijke vertalingen, aangezien dit een aanzienlijke impact kan hebben op de boodschap van uw website en bedrijf. U loopt bovendien het risico dat u uw klanten niet bereikt met wat u te zeggen hebt. Voor KitzGlobal is lokalisatie een kernbegrip bij de vertaling van Engelse websites.

Kwaliteitsgarantie voor Engelse websitevertalingen

KitzGlobal is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau en biedt een all-in kwaliteitsgarantie. Ook na uw vertaalproject staan wij tot uw beschikking! Wij controleren of de vertalingen correct in uw website zijn ingevoegd en brengen de nodige wijzigingen/correcties aan.

Werken in uw CMS

Wij voeren graag uw Engelse homepage vertaalproject uit in uw CMS (Content Management System). Wij zijn gespecialiseerd in het werken met Typo3, maar hebben ook veel ervaring met een reeks andere systemen.

Kosten voor de vertaling van een website naar het Engels

De prijsberekening is gebaseerd op het aantal woorden in de brontekst. Hoe groter het volume, hoe lager de prijs per bronwoord in de berekening. Hoe meer talen er worden vertaald, hoe lager de prijs voor de verschillende talen.

>>Direct online offerte voor een Engelse website<<

Voor volumes van meer dan 4000 woorden en voor meerdere talen maken wij voor u graag een individuele, vrijblijvende offerte. Stuur ons gewoon de URL van uw homepage via e-mail.

Zoekmachine Geoptimaliseerde Engelse Homepage Vertaling - SEO/SEA

Onze vertalingen zijn uiteraard zoekmachine-geoptimaliseerd en wij gebruiken de door u gewenste trefwoorden in de teksten. Wanneer u een land invoert, maken wij op basis van onderzoek uw trefwoordenlijst aan, die u in het land kunt gebruiken voor alle toekomstige vertaalprojecten.

Natuurlijk vertalen we ook:

  • Blogs, nieuwsbrieven, landingspagina's
  • Advertentiecampagnes op Google en in de sociale media
  • Webshops en portals
Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn