Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Professionele vertaling van websites in het Frans

Uw website is uw visitekaartje in de wereld, meestal de eerste en beste manier om uw bedrijf of organisatie in het buitenland te presenteren.

Onze Franse website vertaaldienst - betrouwbaar en snel

KitzGlobal is gespecialiseerd in Franse websitevertalingen voor alle bedrijfstakken. Al meer dan 15 jaar helpen wij onze klanten actief door te dringen tot internationale markten met snelle vertaaldiensten van hoge kwaliteit in alle talen en dat vooral met diepgaande marktkennis. U profiteert niet alleen van onze decennialange ervaring en onze kwaliteitsgarantie, maar ook van onze uitstekende marktkennis in landen waar Frans gesproken wordt, zoals Frankrijk natuurlijk, maar ook in Canada en in Afrika.

Lokalisatie van Franse websites

Met Franse websitelokalisatie creëert KitzGlobal een aantal voordelen voor uw bedrijf. Niet alleen ontmoet u uw klanten op ooghoogte, maar u vestigt ook uw merkgeloofwaardigheid in die markt en bouwt vertrouwen op. Bovendien verhoogt lokalisatie de algemene gebruiksvriendelijkheid van uw website en dus uw verkoop.

Kwaliteitsgarantie voor Franse websitevertalingen

KitzGlobal is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau en biedt een all-in kwaliteitsgarantie. Ook na uw vertaalproject staan wij tot uw beschikking! Wij controleren of de vertalingen correct in uw website zijn ingevoegd en brengen de nodige wijzigingen/correcties aan.

Onze referenties voor Franse vertalingen van homepages

Onze wereldwijde klantenkring omvat vele internationale bedrijven uit alle bedrijfstakken, organisaties, steden, regio's, reclamebureaus, toeristenbranche, portals, enz. Wij hebben een langdurige relatie met de meeste van onze klanten en vertalen doorlopend de teksten van hun websites, bijvoorbeeld voor Red Bull, Engel & Völkers, Swarovski, enz.

Werken in uw CMS

Wij voeren graag uw Franse homepage vertaalproject uit in uw CMS (Content Management System). Wij zijn gespecialiseerd in het werken met Typo3, maar hebben ook veel ervaring met een reeks andere systemen.

Kosten voor de vertaling van een website naar het Frans

De prijsberekening is gebaseerd op het aantal woorden in de brontekst. Hoe groter het volume, hoe lager de prijs per bronwoord in de berekening. Hoe meer talen er worden vertaald, hoe lager de prijs voor de verschillende talen.

>>Direct online offerte voor een Franse website<<

Voor volumes van meer dan 4000 woorden en voor meerdere talen maken wij voor u graag een individuele, vrijblijvende offerte. Stuur ons gewoon de URL van uw homepage via e-mail.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn