Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Professionele vertaling van websites in het Italiaans

Onze Italiaanse website vertaaldienst - betrouwbaar en snel

Wij zijn experts in Italiaanse vertalingen en lokalisatie van websites en homepages voor alle sectoren. U profiteert niet alleen van onze decennialange ervaring en kwaliteitsgarantie, maar ook van onze uitstekende Marktkennis in Italië. Over het algemeen vertalen wij afhankelijk van uw doelgroep en producten, rekening houdend met culturele verschillen in elk land, om de identiteit van uw website te waarborgen.

Professionele vertalers voor uw Italiaanse website

KitzGlobal vertaalt in alle talen en dialecten. Wij werken uitsluitend met hooggekwalificeerde, gespecialiseerde vertalers die allen native speakers zijn. Zij hebben allen ten minste 10 jaar vertaalervaring, een universitair diploma en aanvullende kwalificaties op hun vakgebied.

Lokalisatie van Italiaanse websites

KitzGlobal voert de lokalisatie uit samen met de Italiaanse vertaling van uw website. Wij leveren geen letterlijke vertalingen, aangezien dit een aanzienlijke impact kan hebben op de boodschap van uw website en bedrijf. U loopt bovendien het risico dat u uw klanten niet bereikt met wat u te zeggen hebt. Voor KitzGlobal is lokalisatie een kernbegrip bij de vertaling van Italiaanse websites.

Lokalisatie is het proces van aanpassing van uw taal in een buitenlandse markt en aan een lokaal publiek. Homepagevertaling gaat over het aanpassen van de taal van uw website aan een specifieke markt en cultuur. Het is belangrijk rekening te houden met culturele en linguïstische verschillen om de website aantrekkelijk te maken voor de consument en hem het gevoel te geven begrepen te worden. Daarom is het lokaliseren van uw website de allereerste stap om een wereldwijde markt te bereiken.

Kwaliteitsgarantie voor Italiaanse websitevertalingen

KitzGlobal is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau en biedt een all-in kwaliteitsgarantie. Ook na uw vertaalproject staan wij tot uw beschikking! Wij controleren of de vertalingen correct in uw website zijn ingevoegd en brengen de nodige wijzigingen/correcties aan.

Zoekmachine Geoptimaliseerde Italiaanse Homepage Vertaling - SEO/SEA

Onze vertalingen zijn uiteraard zoekmachine-geoptimaliseerd en wij gebruiken de door u gewenste trefwoorden in de teksten. Wanneer u een land invoert, maken wij op basis van onderzoek uw trefwoordenlijst aan, die u in het land kunt gebruiken voor alle toekomstige vertaalprojecten.

Natuurlijk vertalen we ook:

  • Blogs, nieuwsbrieven, landingspagina's
  • Advertentiecampagnes op Google en in de sociale media
  • Webshops en portals

Als u vragen hebt of een vrijblijvende offerte wilt voor de vertaling van uw Italiaanse website, staan wij altijd tot uw beschikking. Neem contact met ons op via e-mail!

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn