Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Professionele vertaling van websites in het Koreaans

Onze Koreaanse website vertaaldienst - betrouwbaar en snel

KitzGlobal is gespecialiseerd in Koreaanse websitevertalingen voor alle bedrijfstakken. Al meer dan 15 jaar helpen wij onze klanten actief door te dringen tot internationale markten met snelle vertaaldiensten van hoge kwaliteit in alle talen en dat vooral met diepgaande marktkennis. U profiteert niet alleen van onze decennialange ervaring en onze kwaliteitsgarantie, maar ook van onze uitstekende marktkennis in in Zuid-Korea.

Lokalisatie van Koreaanse websites

KitzGlobal voert de lokalisatie uit samen met de Koreaanse vertaling van uw website. Wij leveren geen letterlijke vertalingen, aangezien dit een aanzienlijke impact kan hebben op de boodschap van uw website en bedrijf. U loopt bovendien het risico dat u uw klanten niet bereikt met wat u te zeggen hebt. Voor KitzGlobal is lokalisatie een kernbegrip bij de vertaling van Koreaanse websites.

Kwaliteitsgarantie voor Koreaanse websitevertalingen

Kitz Global is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau en biedt een uitgebreid kwaliteitsborgingsprogramma. Als u na het project nog wijzigingen wenst, voeren wij die voor u uit tot u helemaal tevreden bent. Wij controleren of de vertalingen correct in uw website zijn ingevoegd en brengen zo nodig wijzigingen/verkortingen/correcties aan.

Werken in uw CMS

Wij voeren graag uw Koreaanse homepage vertaalproject uit in uw CMS (Content Management System). Wij zijn gespecialiseerd in het werken met Typo3, maar hebben ook veel ervaring met een reeks andere systemen.

 

Kosten voor de vertaling van een website naar het Koreaans

De prijsberekening is gebaseerd op het aantal woorden in de brontekst. Hoe groter het volume, hoe lager de prijs per bronwoord in de berekening. Hoe meer talen er worden vertaald, hoe lager de prijs voor de verschillende talen.

>>Direct online offerte voor een Koreaanse website<<

Voor volumes van meer dan 4000 woorden en voor meerdere talen maken wij voor u graag een individuele, vrijblijvende offerte. Stuur ons gewoon de URL van uw homepage via e-mail.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn