Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Professionele vertaling van websites in het Pools

Uw website is uw visitekaartje in de wereld, meestal de eerste en beste manier om uw bedrijf of organisatie in het buitenland te presenteren.

KitzGlobal is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau. Wij zijn gespecialiseerd in Poolse websitevertalingen en voeren die met de grootste zorg uit op alle vakgebieden. Wij bieden gegarandeerde kwaliteit voor elk vertaalproject!

Lokalisatie van Poolse websites

Met Poolse websitelokalisatie creëert KitzGlobal een aantal voordelen voor uw bedrijf. Niet alleen ontmoet u uw klanten op ooghoogte, maar u vestigt ook uw merkgeloofwaardigheid in die markt en bouwt vertrouwen op. Bovendien verhoogt lokalisatie de algemene gebruiksvriendelijkheid van uw website en dus uw verkoop.

Snelle Poolse websitevertalingen

Dankzij ons uitgebreide netwerk van vertalers kunnen wij in de meeste gevallen meteen beginnen met vertalen zodra wij uw opdracht hebben ontvangen. Wij stellen alles in het werk om uw vertaling zo snel mogelijk af te ronden, uiteraard zonder dat kwaliteit ten kosten van snelheid gaat!

Kosten voor de vertaling van een website naar het Pools

De prijsberekening is gebaseerd op het aantal bronwoorden. Hoe hoger het volume, hoe lager de prijs per bronwoord, en hoe hoger het aantal vertaalde talen, hoe lager de prijs per taal.

>>Direct online offerte voor uw Poolse website<<

Indien het volume meer dan 4000 woorden en/of meerdere talen bedraagt, zullen wij u graag een individuele offerte doen toekomen. Stuur ons gewoon de URL van uw website of uw verzoek per e-mail.

 

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn