Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Professionele vertaling van websites in het Roemeens

Onze Roemeense website vertaaldienst - betrouwbaar en snel

Kitz Global is een gecertificeerde vertaaldienst die wereldwijd actief is. Ons vertaalbureau levert professionele vertalingen Roemeens van gegarandeerde kwaliteit met een ongeëvenaarde snelheid.

Wij zijn experts in Roemeense vertalingen en lokalisatie van websites en homepages voor alle sectoren. U profiteert niet alleen van onze decennialange ervaring en kwaliteitsgarantie, maar ook van onze uitstekende kennis van de markt n Roemenië. Over het algemeen vertalen wij afhankelijk van uw doelgroep en producten, rekening houdend met culturele verschillen in elk land, om de identiteit van uw website te waarborgen.

Lokalisatie van Roemeense websites

Lokalisatie is het proces van aanpassing van uw taal in een buitenlandse markt en aan een lokaal publiek. Homepagevertaling gaat over het aanpassen van de taal van uw website aan een specifieke markt en cultuur. Het is belangrijk rekening te houden met culturele en linguïstische verschillen om de website aantrekkelijk te maken voor de consument en hem het gevoel te geven begrepen te worden. Daarom is het lokaliseren van uw website de allereerste stap om een wereldwijde markt te bereiken.

Snelle Roemeense websitevertalingen

Dankzij ons uitgebreide netwerk van vertalers kunnen wij in de meeste gevallen meteen beginnen met vertalen zodra wij uw opdracht hebben ontvangen. Wij doen ons best om uw vertaling zo snel mogelijk af te ronden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit!

Kosten voor de vertaling van een website naar het Roemeens

De prijsberekening is gebaseerd op het aantal woorden in de brontekst. Hoe groter het volume, hoe lager de prijs per bronwoord in de berekening. Hoe meer talen er worden vertaald, hoe lager de prijs voor de verschillende talen.

>>Direct online offerte voor een Roemeense website<<

Voor volumes van meer dan 4000 woorden en voor meerdere talen maken wij voor u graag een individuele, vrijblijvende offerte. Stuur ons gewoon de URL van uw homepage via e-mail.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn