Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Professionele vertaling van websites in het Russisch

Uw website is uw visitekaartje in de wereld, meestal de eerste en beste manier om uw bedrijf of organisatie in het buitenland te presenteren.

Onze Russische website vertaaldienst - betrouwbaar en snel

Wij zijn experts in Russische vertalingen en lokalisatie van websites en homepages voor alle sectoren. U profiteert niet alleen van onze decennialange ervaring en kwaliteitsgarantie, maar ook van onze uitstekende kennis van de markt in in Rusland. Over het algemeen vertalen wij afhankelijk van uw doelgroep en producten, rekening houdend met culturele verschillen in elk land, om de identiteit van uw website te waarborgen.

Professionele vertalers voor uw Russische website

KitzGlobal vertaalt in alle talen en dialecten. Ons team bestaat uitsluitend uit hooggekwalificeerde, gespecialiseerde vertalers die allen native speakers zijn. Zij hebben allen ten minste 10 jaar vertaalervaring, een universitair diploma en een aanvullende opleiding op hun vakgebied.

Kwaliteitsgarantie voor Russische websitevertalingen

Kitz Global is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau en biedt een uitgebreid kwaliteitsborgingsprogramma. Als u na het project nog wijzigingen wenst, voeren wij die voor u uit tot u helemaal tevreden bent. Wij controleren of de vertalingen correct in uw website zijn ingevoegd en brengen zo nodig wijzigingen/verkortingen/correcties aan.

Werken in uw CMS

Wij implementeren graag uw Russische website vertaalproject in uw CMS (Content Management System). Wij zijn bekend met alle huidige systemen.

Onze referenties voor Russische vertalingen van homepages

Onze wereldwijde klantenkring bestaat uit vele internationale bedrijven uit alle bedrijfstakken, organisaties, steden, regio's, reclamebureaus, toeristenbranche en portals. Met de meeste van onze cliënten hebben wij een langdurige zakelijke relatie. Wij vertalen doorlopend teksten voor de websites van Red Bull, Engel & Völkers, Swarovski en vele anderen.

Kosten voor de vertaling van een website naar het Russisch

De prijsberekening is gebaseerd op het aantal bronwoorden. Hoe hoger het volume, hoe lager de prijs per bronwoord, en hoe hoger het aantal vertaalde talen, hoe lager de prijs per taal.

>>Direct online offerte voor uw Russische website<<

Indien het volume meer dan 4000 woorden en/of meerdere talen bedraagt, zullen wij u graag een individuele offerte doen toekomen. Stuur ons gewoon de URL van uw website of uw verzoek per e-mail.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn