Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Professionele vertaling van websites in het Spaans

Onze Spaanse website vertaaldienst - betrouwbaar en snel

KitzGlobal is gespecialiseerd in Spaanse websitevertalingen voor alle bedrijfstakken. Al meer dan 15 jaar helpen wij onze klanten actief door te dringen tot internationale markten met snelle vertaaldiensten van hoge kwaliteit in alle talen en dat vooral met diepgaande marktkennis. U profiteert niet alleen van onze decennialange ervaring en onze kwaliteitsgarantie, maar ook van onze uitstekende marktkennis in landen waar Spaans gesproken wordt.

Lokalisatie van Spaanse websites

Lokalisatie is het proces van aanpassing van uw taal in een buitenlandse markt en aan een lokaal publiek. Homepagevertaling gaat over het aanpassen van de taal van uw website aan een specifieke markt en cultuur. Het is belangrijk rekening te houden met culturele en linguïstische verschillen om de website aantrekkelijk te maken voor de consument en hem het gevoel te geven begrepen te worden. Daarom is het lokaliseren van uw website de allereerste stap om een wereldwijde markt te bereiken.

Professionele vertalers voor uw Spaanse website

KitzGlobal vertaalt in alle talen en dialecten. Wij werken uitsluitend met hooggekwalificeerde, gespecialiseerde vertalers die allen native speakers zijn. Zij hebben allen ten minste 10 jaar vertaalervaring, een universitair diploma en aanvullende kwalificaties op hun vakgebied.

Onze referenties voor Spaanse vertalingen van homepages

Onze wereldwijde klantenkring omvat vele internationale bedrijven uit alle bedrijfstakken, organisaties, steden, regio's, reclamebureaus, toeristenbranche, portals, enz. Wij hebben een langdurige relatie met de meeste van onze klanten en vertalen doorlopend de teksten van hun websites, bijvoorbeeld voor Red Bull, Engel & Völkers, Swarovski, enz.

Snelle Spaanse websitevertalingen

Dankzij ons uitgebreide netwerk van vertalers kunnen wij in de meeste gevallen meteen beginnen met vertalen zodra wij uw opdracht hebben ontvangen. Wij stellen alles in het werk om uw vertaling zo snel mogelijk af te ronden, uiteraard zonder dat kwaliteit ten kosten van snelheid gaat!

Kosten voor de vertaling van een website naar het Spaans

De prijsberekening is gebaseerd op het aantal woorden in de brontekst. Hoe groter het volume, hoe lager de prijs per bronwoord in de berekening. Hoe meer talen er worden vertaald, hoe lager de prijs voor de verschillende talen.

>>Direct online offerte voor een Spaanse website<<

Voor volumes van meer dan 4000 woorden en voor meerdere talen maken wij voor u graag een individuele, vrijblijvende offerte. Stuur ons gewoon de URL van uw homepage via e-mail.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn