Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Professionele vertaling van websites in het Tsjechisch

Uw website is uw visitekaartje in de wereld, meestal de eerste en beste manier om uw bedrijf of organisatie in het buitenland te presenteren.

KitzGlobal is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau. Wij zijn gespecialiseerd in Tsjechische websitevertalingen en voeren die met de grootste zorg uit op alle vakgebieden. Wij bieden gegarandeerde kwaliteit voor elk vertaalproject!

Lokalisatie van Tsjechische websites

Met Tsjechische websitelokalisatie creëert KitzGlobal een aantal voordelen voor uw bedrijf. Niet alleen ontmoet u uw klanten op ooghoogte, maar u vestigt ook uw merkgeloofwaardigheid in die markt en bouwt vertrouwen op. Bovendien verhoogt lokalisatie de algemene gebruiksvriendelijkheid van uw website en dus uw verkoop.

Lokalisatie is het proces van aanpassing van uw taal in een buitenlandse markt en aan een lokaal publiek. Homepagevertaling gaat over het aanpassen van de taal van uw website aan een specifieke markt en cultuur. Het is belangrijk rekening te houden met culturele en linguïstische verschillen om de website aantrekkelijk te maken voor de consument en hem het gevoel te geven begrepen te worden. Daarom is het lokaliseren van uw website de allereerste stap om een wereldwijde markt te bereiken.

Professionele vertalers voor uw Tsjechische website

KitzGlobal vertaalt in alle talen en dialecten. Ons team bestaat uitsluitend uit hooggekwalificeerde, gespecialiseerde vertalers die allen native speakers zijn. Zij hebben allen ten minste 10 jaar vertaalervaring, een universitair diploma en een aanvullende opleiding op hun vakgebied.

Kosten voor de vertaling van een website naar het Tsjechisch

De prijsberekening is gebaseerd op het aantal bronwoorden. Hoe hoger het volume, hoe lager de prijs per bronwoord, en hoe hoger het aantal vertaalde talen, hoe lager de prijs per taal.

>>Direct online offerte voor uw Tsjechische website<<

Indien het volume meer dan 4000 woorden en/of meerdere talen bedraagt, zullen wij u graag een individuele offerte doen toekomen. Stuur ons gewoon de URL van uw website of uw verzoek per e-mail.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn