Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Professionele vertaling van websites in het Zweeds

Onze Zweedse website vertaaldienst - betrouwbaar en snel

Wij zijn experts in Zweedse vertalingen en lokalisatie van websites en homepages voor alle sectoren. U profiteert niet alleen van onze decennialange ervaring en kwaliteitsgarantie, maar ook van onze uitstekende kennis van de markt in Zweden. Over het algemeen vertalen wij afhankelijk van uw doelgroep en producten, rekening houdend met culturele verschillen in elk land, om de identiteit van uw website te waarborgen.

Kitz Global is een gecertificeerde vertaaldienst die wereldwijd actief is. Ons vertaalbureau levert professionele vertalingen Zweeds van gegarandeerde kwaliteit met een ongeëvenaarde snelheid.

Zoekmachine Geoptimaliseerde Zweedse Homepage Vertaling - SEO/SEA

Onze vertalingen zijn uiteraard zoekmachine-geoptimaliseerd en wij gebruiken de door u gewenste trefwoorden in de teksten. Wanneer u een land invoert, maken wij op basis van onderzoek uw trefwoordenlijst aan, die u in het land kunt gebruiken voor alle toekomstige vertaalprojecten.

Natuurlijk vertalen we ook:

  • Blogs, nieuwsbrieven, landingspagina's
  • Advertentiecampagnes op Google en in de sociale media
  • Webshops en portals

Snelle Zweedse websitevertalingen

Dankzij ons uitgebreide netwerk van vertalers kunnen wij in de meeste gevallen meteen beginnen met vertalen zodra wij uw opdracht hebben ontvangen. Wij doen ons best om uw vertaling zo snel mogelijk af te ronden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit!

Werken in uw CMS

Wij implementeren graag uw Zweedse website vertaalproject in uw CMS (Content Management System). Wij zijn bekend met alle huidige systemen.

Kwaliteitsgarantie voor Zweedse websitevertalingen

Kitz Global is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau en biedt een uitgebreid kwaliteitsborgingsprogramma. Als u na het project nog wijzigingen wenst, voeren wij die voor u uit tot u helemaal tevreden bent. Wij controleren of de vertalingen correct in uw website zijn ingevoegd en brengen zo nodig wijzigingen/verkortingen/correcties aan.

Als u vragen hebt of een vrijblijvende offerte wilt voor de vertaling van uw Zweedse website, staan wij altijd tot uw beschikking. Neem contact met ons op via e-mail!

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn