Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Vertaaldienst

Uw vertaaldienst voor alle talen met kwaliteitsgarantie!

Kitz Global is een gecertificeerde vertaaldienst die wereldwijd actief is. Ons vertaalbureau levert al meer dan 15 jaar hoogwaardige vertalingen door professionals in alle talen en talencombinaties met een ongekende snelheid. Geheimhouding is vanzelfsprekend, u kunt er voor 100% zeker van zijn dat uw documenten veilig en discreet worden behandeld.

 

Betrouwbare partner voor professionele vertalingen

We vertalen in alle talen en in alle disciplines. Onze vertaaldienst neemt juridische, medische of commerciële vertalingen en ook technische of marketing vertalingen. Wij werken met hooggekwalificeerde vertalers die uitsluitend in hun moedertaal vertalen.

 

Kwaliteitsgarantie

Onze vertaaldienst biedt een volledige kwaliteitsgarantie voor alle soorten vertalingen. Wij hechten er groot belang aan dat u tevreden bent over onze diensten. Ongeacht of u slechts één keer iets te vertalen hebt of mogelijk een vaste klant bij ons wilt worden.

 

Spoedlevering

Het motto van onze vertaaldienst is: Spoed is bij ons standaard! Wij streven er dan ook naar uw vertaling zo snel mogelijk te voltooien. Over het algemeen in een ongekend tempo.

 

Ons vertaalportal is voor u 24 uur per dag beschikbaar!

U kunt 24/7 een vertaling bestellen bij onze vertaaldienst. Upload uw tekst naar ons vertaalportal, u ontvangt per omgaande de prijs en de levertijd voor de gewenste vertaling. Als u wilt, kunt u de vertaling meteen bestellen en betalen. U ontvangt de vertaalde tekst uiterlijk op de aangegeven datum per e-mail. Probeer ons uit!

>>Vraag direct een offerte voor een vertaling aan<<

 

Neem contact met ons op!

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur ons een e-mail en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren of bel ons gewoon!

 

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn