Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Beglaubigte Übersetzungen

Beëdigde vertaling Engels

Wij zijn gespecialiseerd in beëdigde vertalingen online en voeren deze uit in alle talen en voor alle landen!
De gewenste beëdigde vertaling Engels kan bestemd zijn voor verschillende Engelstalige landen, d.w.z. Groot-Brittannië, Ierland, de VS, Canada, Zuid-Afrika enz. Bovendien zijn beëdigde vertalingen ook geldig in vele andere (niet-Engelstalige) landen, zoals in de meeste gevallen Scandinavië. Bij het bestellen van een beëdigde vertaling is het daarom van essentieel belang te weten voor welk land de beëdigde Engelse vertaling bestemd is, aangezien verschillende landen verschillende eisen stellen aan beëdigde vertalingen.

>>offerte per omgaande!<<

Beëdigde vertalers in Engelstalige landen

Als algemene regel geldt dat beëdigde vertalingen alleen kunnen worden uitgevoerd door beëdigde vertalers. In sommige landen kunnen beëdigde vertalingen in het Engels echter ook worden uitgevoerd door vertalers die lid zijn van een overheidsorganisatie van vertalers. In de VS is dit bijvoorbeeld ATA, in Australië NAATI, in Groot-Brittannië CIOL of ITI. In sommige gevallen ook door advocaten..

Beëdigde Engels vertalingen online!

Wij kunnen u online een beëdigde vertaling van uw officiële documenten bezorgen - snel en gemakkelijk. Upload de leesbare scan van het document naar ons vertaalportal en u ontvangt binnen enkele seconden een offerte voor de beëdigde vertaling naar het Engels, d.w.z. de prijs en de deadline. U kunt de beëdigde vertaling in het Engels dan meteen bestellen en u krijgt ze binnen enkele dagen!

Kitz Global - Uw voordelen in één oogopslag:

  •  Korte levertijden, want spoed is bij ons standaard
  •  Kitz Global kwaliteitsgarantie, ISO-gecertificeerd
  •  Meer dan 15 jaar ervaring
  • Hooggekwalificeerde vertalers (native speakers)
  •  Gegarandeerde discretie en gegevensbescherming
  •  Alle vakgebieden, alle talencombinaties

Wij staan altijd tot uw beschikking voor al uw vragen! Stuur ons een e-mail, u krijgt snel een antwoord of bel ons gewoon!

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn