Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Engelse vertalingen

Het aanbieden van Engelse vertalingen is natuurlijk standaard voor een vertaalservice. De kwaliteit van de Engelse vertalingen bij Kitz Global ligt echter ver boven het gemiddelde! Perfect geformuleerde teksten, snel en probleemloos aan u geleverd, en dat alles voor een eerlijke prijs - dat is de eis van Kitz Global aan Engelse vertalingen.

>>offerte per omgaande!<<

De hele wereld spreekt Engels!
Engels is de belangrijkste handelstaal ter wereld. Daarom is het essentieel dat uw publicaties, websites, brochures, brieven en documenten in absolute topkwaliteit en in modern, duidelijk begrijpelijk Engels zijn geschreven. De native vertalers van Kitz Global garanderen de beste vertaalde, foutloze teksten in aangenaam leesbaar Engels.

Multinationale referenties
Onze tevreden klanten bevinden zich in alle delen van de wereld. En onze klanten weten dat als je succesvol internationaal zaken wil doen, je professionele Engelse vertalingen nodig hebt, waar de klant altijd op kan vertrouwen! Natuurlijk vertalen we ook vanuit het Engels naar elke andere levende taal ter wereld! In de gebruikelijke Kitz Global kwaliteit, natuurlijk.

As soon as possible
Bij Kitz Global betekent de in het bedrijfsleven zo populaire afkorting 'asap' dat u uw teksten via de kortste weg, in de kortste tijd en met de hoogste kwaliteit ontvangt. Wij leveren snel - en vragen hiervoor geen spoedtarief, maar voelen dit als een deel van onze taak en als een vanzelfsprekende klantenservice, want spoed is bij ons standaard!

Discretie is een vanzelfsprekende zaak
Uw vertrouwelijke correspondentie, contracten en persoonlijke documenten zijn bij ons in veilige handen. Hoogste discretie is bij elke opdracht vanzelfsprekend!

De Kitz Global kwaliteitsgarantie
Wij leveren Engelse vertalingen snel, voordelig en in absolute topkwaliteit. Vertrouw op native vertalers met een hoger opleidingsniveau en aanvullende kwalificaties op het vakgebied dat u nodig heeft! Probeer nu onze vertalers Engels uit.

Feiten over de Engelse taal
De Engelse taal is een Germaanse taal die zijn oorsprong vindt in Engeland. De naam van de taal is afgeleid van het Germaanse volk de Angelen. Vergeleken met zijn verwante talen uit de West-Germaanse tak heeft de Engelse taal in de loop van zijn geschiedenis sterke verschillen in grammatica en woordenschat ontwikkeld.

Engels is in de loop van de geschiedenis de meest gesproken wereldtaal geworden, grotendeels door de kolonisering van Amerika en Australië en het koloniale beleid in Afrika en India, hoewel de taal met het grootste aantal moedertaalsprekers Standaardmandarijn is. Engels wordt op de scholen in veel landen als belangrijkste vreemde taal onderwezen en is de officiële taal van de meeste internationale organisaties. Engelse teksten gebruiken, net als het Latijn, het Engelse alfabet.
Kitz Global is gecertificeerd volgens ISO 17100.

Ons vertaalportal - myKitzGlobal
Dit is de kortste weg naar een perfecte vertaling! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut geleverd. U ontvangt de gevraagde vertaling op tijd en probleemloos via e-mail, de beëdigde vertaling van officiële documenten per post.

Zakelijke partner - Onze diensten voor bedrijven
Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en soepele service met persoonlijk advies. Onze vertaalspecialisten staan volledig tot uw beschikking op alle vakgebieden. Uiteraard kennen wij speciale voordelen en kortingen toe aan bedrijven met een groot volume aan vertalingen. Wij bouwen samen met onze klanten een duurzame relatie op.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn