Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Service für Unternehmen

Professionele vertalingen in alle talen

Heeft u een vertaling nodig van het Italiaans naar het Bulgaars? Een vertaling van de hoogste kwaliteit en door een native speaker?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kitz Global levert ook spoedvertalingen en behandelt elke vertaalopdracht met strikte naleving van de deadlines. Vertalingen met een gewone deadline worden natuurlijk ook direct verwerkt.

>>offerte per omgaande!<<

Vertalingen met kwaliteitsgarantie en veiligheid

Het Team van vertalers van Kitz Global bestaat uit hooggekwalificeerde en ervaren vertalers wereldwijd. Te vertalen teksten worden uitsluitend verwerkt door native vertalers die ook in het betreffende land wonen en dus rekening kunnen houden met de nieuwste taaltrends. Kitz Global is gecertificeerd en wij garanderen de hoogste kwaliteit en de meest betrouwbare naleving van de deadlines.

Onze service - vanzelfsprekend en snel

Ons vertaalportal- myKitzGlobal

Dit is de kortste weg naar een perfecte vertaling! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut geleverd. U ontvangt de gevraagde vertaling op tijd en probleemloos via e-mail, de beëdigde vertaling van officiële documenten ook per post.

Zakelijke partner - Onze diensten voor bedrijven

Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en soepele service met persoonlijk advies. Onze vertaalspecialisten staan volledig tot uw beschikking op alle vakgebieden. Uiteraard kennen wij speciale voordelen en kortingen toe aan bedrijven met een groot volume aan vertalingen. Wij bouwen samen met onze klanten een duurzame relatie op.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn