Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Koreaanse vertalingen

Kitz Global levert uw Koreaanse vertalingen betrouwbaar, voordelig en snel. Gekwalificeerde vertalers met een diploma in het hoger onderwijs werken heel precies en met veel taalgevoel aan uw teksten.

>>offerte per omgaande!<<

Koreaanse zakelijke vertalingen
Korea speelt een belangrijke rol in het internationale zakenleven en correcte Koreaanse vertalingen zijn dienovereenkomstig zeer belangrijk. Met name de markten in het Verre Oosten zijn zeer kritisch en dat vereist native vertalers om de fijne nuances van de cultuur en de taal adequaat te kunnen interpreteren.

Bovendien beschikken de meeste vertalers van het Kitz Global-team over een extra opleiding en kunnen ze dus specifieke teksten uit een groot aantal sectoren perfect vertalen.

Alle talen
Natuurlijk vertalen we niet alleen in het Koreaans, maar ook vanuit het Koreaans in alle levende talen van de wereld. En in dezelfde hoge kwaliteit!

Onmogelijke deadlines? Die zijn er niet!
U vertelt ons gewoon wanneer u uw Koreaanse vertalingen nodig heeft en wij leveren op dat exacte tijdstip. Zo eenvoudig is het bij Kitz Global. En dat zonder spoedtarief!

De Kitz Global kwaliteitsgarantie
Wij leveren vertalingen van en naar het Koreaans in de hoogste kwaliteit, snel en voordelig. Stuur ons uw tekst voor een Koreaanse vertaling en laat je overtuigen!
De Koreaanse taal wordt voornamelijk in Noord- en Zuid-Korea gesproken door meer dan 78 miljoen mensen en is de officiële taal van Noord- en Zuid-Korea. Er wordt verondersteld dat het Koreaans bepaalde connecties heeft met het Japans.
Kitz Global is gecertificeerd volgens ISO 17100.   

Ons vertaalportal - myKitzGlobal
Dit is de kortste weg naar een perfecte vertaling! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut geleverd. U ontvangt de gevraagde vertaling op tijd en probleemloos via e-mail, de beëdigde vertaling van officiële documenten per post.

Zakelijke partner - Onze diensten voor bedrijven
Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en soepele service met persoonlijk advies. Onze vertaalspecialisten staan volledig tot uw beschikking op alle vakgebieden. Uiteraard kennen wij speciale voordelen en kortingen toe aan bedrijven met een groot volume aan vertalingen. Wij bouwen samen met onze klanten een duurzame relatie op.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn