Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Noorse vertalingen

Noorse vertalingen en teksten uit het Noors in elke andere taal ter wereld zijn bij ons in goede handen. Ervaren native vertalers bewerken uw teksten zorgvuldig en leveren u in zeer korte tijd perfecte Noorse vertalingen.

>>offerte per omgaande!<<

Native vertalers Noors
De fulltime vertalers Noors van Kitz Global zijn allemaal native speakers. U kunt dus helemaal zeker zijn van een hoge kwaliteit van vertalingen. De meeste professionals in het team vertalers van Kitz Global hebben aanvullende opleiding gedaan en zijn daarom bijzonder goed in het vertalen van specialistische teksten. Het maakt niet uit in welke sector u zit of wat voor een Noorse vertaling u nodig hebt, of het nu gaat om juridische documenten of financiële contracten - wij hebben de juiste Noorse vertaler voor de klus.

We vertalen snel!
Klanten van Kitz Global genieten van de kortste levertijden en absolute naleving van de leveringsdata, zonder spoedtarieven of weekendtoeslagen. Je hebt je vertaling nog nooit zo snel ontvangen, omdat spoed bij ons standaard is!

Noors en alle andere talen
Wij vertalen Noors naar en uit alle andere talen! Of het nu Chinees, Engels, Frans of Bulgaars is, u kunt uw opdracht gerust aan ons toevertrouwen.

De Kitz Global kwaliteitsgarantie
U ontvangt uw Noorse vertaling precies geformuleerd, foutloos, tegen een gunstige prijs en in de kortst mogelijke tijd - dat is waar wij met onze goede naam voor instaan!
Het Noors wordt door ongeveer vijf miljoen mensen gesproken en behoort samen met het Zweeds, het IJslands en het Deens tot de groep van de Noord-Germaanse talen. De Noorse taal behoort tot de Scandinavisch/Noords-Germaanse tak van de Indo-Germaanse talen. Het Noors wordt door ongeveer vijf miljoen Noren als moedertaal gesproken. Het Noors is de officiële taal van Noorwegen en is ook de werk- en voertaal van de Noordse Raad.
Kitz Global is gecertificeerd volgens ISO 17100.

Ons vertaalportal - myKitzGlobal
Dit is de kortste weg naar een perfecte vertaling! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut geleverd. U ontvangt de gevraagde vertaling op tijd en probleemloos via e-mail, de beëdigde vertaling van officiële documenten per post.

Zakelijke partner - Onze diensten voor bedrijven
Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en soepele service met persoonlijk advies. Onze vertaalspecialisten staan volledig tot uw beschikking op alle vakgebieden. Uiteraard kennen wij speciale voordelen en kortingen toe aan bedrijven met een groot volume aan vertalingen. Wij bouwen samen met onze klanten een duurzame relatie op.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn