Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Service für Unternehmen

Deense vertalingen

Bij Kitz Global leveren we Deense vertalingen met een kwaliteit en snelheid waar u op kunt vertrouwen. Als u zakenrelaties heeft die Deens spreken of als u persoonlijke teksten wilt laten vertalen, garanderen wij u de beste kwaliteit en absolute naleving van de deadlines. U kunt ook vertrouwen op onze native vertalers voor gevoelige documenten en contracten!

>>offerte per omgaande!<<

Snelle levering
U ontvangt uw Deense vertaling kort na het plaatsen van uw opdracht! We weten dat in het beroepsleven tijd een grote rol speelt als het er om gaat een opdracht binnen te halen of niet. Daarom ondersteunen wij uw zakelijke processen met de kortst mogelijke levertijden en snelst mogelijke service.

Native vertalers doen het beter
Onze vertalers zijn allemaal native speakers met een diploma van het hoger onderwijs en leveren uw teksten in de hoogste kwaliteit. Onze gediplomeerde specialisten weten ook bijzondere vakgebieden zoals technische of reclameteksten nauwgezet te vertalen in de doeltaal Deens. En dit alles zonder kwaliteitsverlies en in lijn met de huidige taaltrends.

De Kitz Global kwaliteitsgarantie
We garanderen dat we zowel de Scandinavische als alle andere talen in de absoluut hoogste Kitz Global kwaliteit en in de kortst mogelijke tijd kunnen leveren. Bij Kitz Global is onze klantenservice net zo snel als onze vertalers, zodat u nooit hoeft te wachten op teksten die al klaar zijn. Probeer nu onze Deense vertalers uit.

De Deense taal behoort tot de Germaanse talen en daarbinnen tot de groep van de Scandinavische (Noord-Germaanse) talen. Samen met het Zweeds vormt het de Oost-Scandinavische tak. Het Deens is de enige nationale taal van Denemarken en wordt ook actief gebruikt in Canada, Argentinië, de Verenigde Staten, Zweden en andere landen. Deze eigenzinnige taal wordt door zes miljoen mensen buiten Denemarken gesproken.

Kitz Global is gecertificeerd volgens de Europese norm ISO 17100 en de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB-131.10.

Ons vertaalportal - myKitzGlobal
Dit is de kortste weg naar een perfecte vertaling! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut geleverd. U ontvangt de gevraagde vertaling op tijd en probleemloos via e-mail, de beëdigde vertaling van officiële documenten per post.

Zakelijke partner - Onze diensten voor bedrijven
Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en soepele service met persoonlijk advies. Onze vertaalspecialisten staan volledig tot uw beschikking op alle vakgebieden. Uiteraard kennen wij speciale voordelen en kortingen toe aan bedrijven met een groot volume aan vertalingen. Wij bouwen samen met onze klanten een duurzame relatie op.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn