Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Chinese vertalingen

Chinese vertalingen zijn een belangrijk aandachtspunt in het vertaalwerk van Kitz Global. Ten eerste omdat de Chinese taal wordt gesproken door 1,3 miljard mensen. Ten tweede omdat de Volksrepubliek China, waar Chinees voornamelijk wordt gebruikt, zich heeft ontwikkeld tot een economische supermacht. Daarom werken veel klanten van Kitz Global met onze perfecte Chinese vertalingen.

>>offerte per omgaande!<<

Native vertalers voor de belangrijkste IT-markt
Met meer dan een miljard inwoners en wereldwijd toonaangevende bedrijven op het gebied van technologie en IT is China de belangrijkste economische partner voor de rest van de wereld geworden.

Chinese vertalingen voor elke sector
De native vertalers van Kitz Global hebben een diploma hoger onderwijs en een relevante specialistische opleiding. Daarom zijn ook technische teksten, documenten of gebruiksaanwijzingen en dergelijke bij ons in de beste handen.

Chinees - een moeilijke taal?
Niet voor onze Chinese vertaalspecialisten! Laat uw teksten gewoon aan Kitz Global over en ontvang een perfecte vertaling in de kortst mogelijke tijd. Laat je verrassen!

De Kitz Global kwaliteitsgarantie
Professioneel perfect en zoals altijd in de snelste Kitz Global kwaliteit, ontvangt u uw teksten uit het Chinees of in het Chinees. Ook voor speciale opdrachten zoals Chinees-Nederlands of Engels-Chinees hebben wij de juiste native vertalers voor u. Probeer ons uit en vertrouw uw teksten aan Kitz Global toe!

De Chinese taal wordt tegenwoordig door ongeveer 1,3 miljard mensen gesproken, waarvan de meeste in de Volksrepubliek China en de Republiek China (Taiwan) wonen. In veel landen, vooral in Zuidoost-Azië, zijn er grotere Chinees sprekende minderheden. De Chinese taal met het grootste aantal sprekers is Standaardmandarijn, ook wel bekend als 'Mandarijn'. Er wordt Chinees gesproken in de Volksrepubliek China, de Republiek China (Taiwan), Singapore, Indonesië, Maleisië, Thailand, Vietnam, de Filipijnen en in het Westen.
Kitz Global is gecertificeerd volgens ISO 17100.

Ons vertaalportal- myKitzGlobal
Dit is de kortste weg naar een perfecte vertaling! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut geleverd. U ontvangt de gevraagde vertaling op tijd en probleemloos via e-mail, de beëdigde vertaling van officiële documenten per post.

Zakelijke partner - Onze diensten voor bedrijven
Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en soepele service met persoonlijk advies. Onze vertaalspecialisten staan volledig tot uw beschikking op alle vakgebieden. Uiteraard kennen wij speciale voordelen en kortingen toe aan bedrijven met een groot volume aan vertalingen. Wij bouwen samen met onze klanten een duurzame relatie op.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn