Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Franse vertalingen

Wij leveren Franse vertalingen snel en in uitstekende kwaliteit. Veel tevreden klanten over de hele wereld vertrouwen op de native vertalers van Kitz Global en vertrouwen op onze ervaring en klantenservice voor vertalingen uit het Frans!

>>offerte per omgaande!<<

Nauwkeurige vertalingen in het Frans
Bij Kitz Global worden de Franse vertalingen uitsluitend verzorgd door vertalers die in hun moedertaal werken en een diploma hoger onderwijs hebben. Uitgebreide vertaalervaring is voor ons net zo belangrijk als speciale opleidingen op verschillende vakgebieden. Dit betekent dat we voor elke sector en elk vakgebied de juiste vertaler kunnen aanwijzen, zodat de teksten correct worden verwoord en duidelijk en vloeiend zijn. Wij vertalen juridische teksten, financiële documenten, websites en persoonlijke correspondentie snel en perfect.

Franse vertalingen snel geleverd
Onze extreem korte levertijden zijn volledig gebaseerd op de door u gewenste deadline. En zonder enige spoedtoeslag! Je geeft ons de deadline en we halen hem. Zo eenvoudig is het bij Kitz Global, want spoed is bij ons standaard!

Frans naar alle talen
Het maakt niet uit uit welke taal u uw teksten in het Frans wilt laten vertalen of dat u een Franse tekst in een andere taal wilt laten vertalen: Wij zijn in staat om meer dan 20 andere talen in of uit het Frans te vertalen.

De Kitz Global kwaliteitsgarantie
De Franse vertalingen van Kitz Global zijn perfect geformuleerd en worden zo snel mogelijk geleverd. Wij garanderen begrijpelijke, eerlijke prijzen en zijn bijzonder trots op de vele tevreden klanten die hun Franse teksten herhaaldelijk door Kitz Global laten vertalen. Wil je ons testen?

De Franse taal behoort tot de Romaanse groep van de Italiaanse tak van de Indo-Europese talen. Het Frans is nauwer verwant aan onder meer het Italiaans, het Reto-Romaans, het Spaans, het Catalaans, het Portugees en het Roemeens. Frans wordt beschouwd als een wereldtaal en wordt door 220 miljoen sprekers op alle continenten in meer dan 50 landen gesproken en wordt vaak als vreemde taal onderwezen. Ongeveer 115 miljoen mensen zijn moedertaalsprekers van het Frans. Frans is de officiële taal van Frankrijk, Canada, Zwitserland, België, Haïti en tal van landen in West- en Centraal-Afrika, evenals de Europese Unie.
Kitz Global is gecertificeerd volgens ISO 17100.

Ons vertaalportal - myKitzGlobal
Dit is de kortste weg naar een perfecte vertaling! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut geleverd. U ontvangt de gevraagde vertaling op tijd en probleemloos via e-mail, de beëdigde vertaling van officiële documenten per post.

Zakelijke partner - Onze diensten voor bedrijven
Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en soepele service met persoonlijk advies. Onze vertaalspecialisten staan volledig tot uw beschikking op alle vakgebieden. Uiteraard kennen wij speciale voordelen en kortingen toe aan bedrijven met een groot volume aan vertalingen. Wij bouwen samen met onze klanten een duurzame relatie op.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn