Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Bulgaarse vertalingen

Voor Bulgaarse vertalingen kunt u vertrouwen op de gegarandeerde kwaliteit van Kitz Global. Uw teksten worden door native speakers in de kortst mogelijke tijd en tegen eerlijke prijzen geleverd, zoals altijd bij Kitz Global.

>>offerte per omgaande!<<

Perfecte Bulgaarse vertalingen
Het maakt niet uit voor welke sector en met welk doel je de Bulgaarse tekst nodig hebt: Wij leveren snel en altijd de hoogste kwaliteit. Contracten, juridische documenten en persoonlijke teksten zijn bij Kitz Global altijd in goede handen. Onze native vertalers hebben een hoger opleidingsniveau en bewerken uw teksten met de grootste zorg, rekening houdend met de huidige taaltrends.

Bulgaars naar alle talen
Natuurlijk vertalen wij bij Kitz Global niet alleen vanuit het Nederlands naar Bulgaars of vanuit Bulgaars naar het Nederlands. Wij vertalen uw teksten ook vanuit het Bulgaars in elke levende taal ter wereld. Of het nu gaat om bijvoorbeeld van het Zweeds naar het Bulgaars of van het Bulgaars naar het Italiaans, de kwaliteit van de teksten blijft altijd hetzelfde, namelijk topkwaliteit!

De Bulgaarse taal wordt wereldwijd door ongeveer 10 miljoen mensen gesproken. Voornamelijk in Bulgarije, Oekraïne, Moldavië, Hongarije, Macedonië, Griekenland, Servië, Roemenië, Turkije en onder de emigrantengemeenschappen, maar ook als officiële taal van Bulgarije en de Europese Unie.

De Kitz Global kwaliteitsgarantie
Wij staan te allen tijde tot uw dienst en leveren uw Bulgaarse vertaling in de kortst mogelijke tijd en tegen een eerlijke prijs. De Kitz Global service geldt voor vertalingen in het Bulgaars net als voor alle andere talen, bel ons gewoon!
Kitz Global is gecertificeerd volgens ISO 17100.

Ons vertaalportal - myKitzGlobal
Dit is de kortste weg naar een perfecte vertaling! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut geleverd. U ontvangt de gevraagde vertaling op tijd en probleemloos via e-mail, de beëdigde vertaling van officiële documenten per post.

Zakelijke partner - Onze diensten voor bedrijven
Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en soepele service met persoonlijk advies. Onze vertaalspecialisten staan volledig tot uw beschikking op alle vakgebieden. Uiteraard kennen wij speciale voordelen en kortingen toe aan bedrijven met een groot volume aan vertalingen. Wij bouwen samen met onze klanten een duurzame relatie op.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn