Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Poolse vertalingen

Poolse vertalingen van topkwaliteit zijn bij ons verkrijgbaar tegen eerlijke prijzen en in de kortst mogelijke levertijden. Uw teksten worden nauwkeurig en foutloos in of uit het Pools vertaald en direct door onze klantenservice geleverd.

>>offerte per omgaande!<<

Hoogste kwaliteit Poolse vertalingen
Dankzij het gebruik van native vertalers met een diploma hoger onderwijs en een speciale opleiding op specifieke gebieden, zijn de Poolse teksten van Kitz Global van de hoogste kwaliteit en weerspiegelen ze nauwkeurig de betekenis van de brontekst. Vooral bij een zeer complexe taal als het Pools is het enorm belangrijk om de fijne nuances precies te begrijpen.

Speciale opdrachten: Technische teksten, websites, contracten en nog veel meer
Onze hoogopgeleide vertalers brengen elke tekst over naar de doeltaal Pools. Of het nu gaat om technische handleidingen, persoonlijke documenten en correspondentie, of om homepages en catalogi, Kitz Global heeft voor elke sector de juiste vertaler.

Pools naar elke taal
Onze native vertalers in het Pools verzorgen vertalingen tussen het Pools en meer dan twintig andere talen, bijvoorbeeld Arabisch, Spaans en vele andere talen.

Stipt en snel
U kunt of wilt niet lang wachten op uw Poolse vertalingen? Wij leveren direct, zonder veel omhaal en vooral zonder spoedtarieven - een vanzelfsprekendheid voor Kitz Global, want spoed is bij ons standaard!

Die Kitz Global Qualitätsgarantie
De Kitz Global kwaliteitsgarantie Ons team van Poolse vertalers werkt hard om ervoor te zorgen dat de vertaling accuraat is. We halen zelfs de strakste deadlines en zijn er trots op dat we regelmatig de verwachtingen van onze klanten zelfs overtreffen! Daag ons nu uit!

Er wonen momenteel 45 miljoen mensen in Polen en op verschillende plaatsen in de wereld met Pools als hun moedertaal. De Poolse taal is een Slavische taal en is nauw verwant aan het Tsjechisch, Slowaaks en Kasjoebisch. Na het Russisch is het Pools de Slavische taal met het hoogste aantal sprekers. Het is één van de vijf meest gesproken moedertalen in de Europese Unie.
Kitz Global is gecertificeerd volgens ISO 17100.

Ons vertaalportal - myKitzGlobal
Dit is de kortste weg naar een perfecte vertaling! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut geleverd. U ontvangt de gevraagde vertaling op tijd en probleemloos via e-mail, de beëdigde vertaling van officiële documenten per post.

Zakelijke partner - Onze diensten voor bedrijven
Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en soepele service met persoonlijk advies. Onze vertaalspecialisten staan volledig tot uw beschikking op alle vakgebieden. Uiteraard kennen wij speciale voordelen en kortingen toe aan bedrijven met een groot volume aan vertalingen. Wij bouwen samen met onze klanten een duurzame relatie op.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn