Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Zweedse vertalingen

Het leveren van Zweedse vertalingen van de hoogste kwaliteit, in de kortste tijd en tegen de meest concurrerende prijs is onze specialiteit bij Kitz Global. U kunt vertrouwen op onze eersteklas Zweedse vertalers!

>>offerte per omgaande!<<

Zweeds als moedertaal
Ons team van Zweedse vertalers bestaat uitsluitend uit native speakers die een diploma hoger onderwijs hebben behaald. Dit garandeert dat de Zweedse vertalingen nauwkeurig en betrouwbaar zijn. Onze Zweedse vertalingen geven de betekenis van de oorspronkelijke tekst nauwkeurig weer, zelfs als het gaat om ingewikkelde onderwerpen zoals technologie of financiële zaken.

Korte levertijden voor uw Zweedse vertaling
Natuurlijk gaat het bij een eersteklas vertaaldienst voor Zweeds niet alleen om de kwaliteit van de vertalingen, maar ook om korte levertijden en een betrouwbare naleving van deadlines. Probeer onze 'just in time' vertaaldienst uit en kijk zelf maar eens! Spoed is bij ons standaard!

Zweeds en alle andere talen
Wij zijn in staat om Zweedse vertalingen te leveren in combinatie met meer dan twintig andere talen, waaronder Frans, Russisch en Chinees.

De Kitz Global kwaliteitsgarantie
Onze Zweedse vertalers leveren de te vertalen teksten taalkundig en grammaticaal feilloos en natuurlijk met spoed. En qua prijs zult u net zo blij zijn als de vele vaste klanten van Kitz Global!

Zweeds wordt voornamelijk in Zweden en delen van Finland gesproken en is de eerste taal voor ongeveer 10 miljoen mensen. Zweeds is de officiële taal in Zweden en deels ook in Finland.

Kitz Global is gecertificeerd volgens ISO 17100.

Ons vertaalportal - myKitzGlobal
Dit is de kortste weg naar een perfecte vertaling! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut geleverd. U ontvangt de gevraagde vertaling op tijd en probleemloos via e-mail, de beëdigde vertaling van officiële documenten per post.

Zakelijke partner - Onze diensten voor bedrijven
Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en soepele service met persoonlijk advies. Onze vertaalspecialisten staan volledig tot uw beschikking op alle vakgebieden. Uiteraard kennen wij speciale voordelen en kortingen toe aan bedrijven met een groot volume aan vertalingen. Wij bouwen samen met onze klanten een duurzame relatie op.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn