Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Hongaarse vertalingen

Bij Kitz Global leveren we perfecte Hongaarse vertalingen met absolute inachtneming van de deadlines. Natuurlijk worden de teksten in of uit het Hongaars geredigeerd door native vertalers. Professionele vertalers garanderen dat uw vertalingen duidelijk, foutloos en vloeiend zijn.

>>offerte per omgaande!<<

Hongaarse vertalingen speciaal voor uw sector
Onze Hongaarse vertalers hebben niet alleen een diploma hoger onderwijs, maar ook een aanvullende opleiding in speciale vakgebieden. Zo worden uw Hongaarse vertalingen van technische handleidingen, reclameteksten en juridische documenten verwerkt door professioneel ervaren native vertalers die aandacht besteden aan elke nuance van de taal.

Tijdige en voordelige vertalingen
De doorlooptijden van uw vertalingen zijn extreem kort, we werken snel! Deze snelheid komt echter niet tot uiting in de prijs, want onze facturen zijn transparant en eerlijk! Spoed is bij ons standaard!

De Kitz Global kwaliteitsgarantie
Onze kwaliteitsgarantie geldt ook voor Hongaarse vertalingen, net als voor alle andere talen. Eersteklas vertalingen voor een eerlijke prijs en zo snel mogelijk is het motto van Kitz Global. Overtuig uzelf en stuur ons uw teksten ter vertaling in het Hongaars.

Hongaars wordt door moedertaalsprekers 'Magyar' genoemd en wordt wereldwijd door 16 miljoen mensen gesproken. Daarvan wonen er 10 miljoen in Hongarije. Daarmee is het de meest verbreide niet-Indo-Europese taal in Europa. Hongaars is de officiële taal in Hongarije.

Kitz Global is gecertificeerd volgens ISO 17100.

Ons vertaalportal - myKitzGlobal
Dit is de kortste weg naar een perfecte vertaling! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut geleverd. U ontvangt de gevraagde vertaling op tijd en probleemloos via e-mail, de beëdigde vertaling van officiële documenten per post.

Zakelijke partner - Onze diensten voor bedrijven
Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en soepele service met persoonlijk advies. Onze vertaalspecialisten staan volledig tot uw beschikking op alle vakgebieden. Uiteraard kennen wij speciale voordelen en kortingen toe aan bedrijven met een groot volume aan vertalingen. Wij bouwen samen met onze klanten een duurzame relatie op.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn