Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Thaise vertalingen

Vertalingen in het Thais of uit het Thais naar andere talen worden verzorgd door native Thaise vertalers bij Kitz Global. De populaire klantenservice van Kitz Global zorgt voor een snelle, probleemloze levering en berekent hiervoor transparante, voordelige prijzen.

>>offerte per omgaande!<<

Native speaker-professionals
Ons team van Thaise vertalers bestaat uit hoogopgeleide professionals die het Thais als hun moedertaal spreken. Ook daarom zijn onze vertalingen altijd perfect en foutloos.

Sectorspecifieke vertalingen
Iedereen die in Zuidoost-Azië handelt, heeft marketingmateriaal in de Thaise taal nodig om in deze markten succesvol te zijn.

Alle talen en het Thais
Onze vertalers zijn in staat om uw teksten uit het Thais in meer dan twintig talen te vertalen, waaronder Japans en Koreaans of vanuit deze talen in het Thais.

Snel vertaald!
Onze klanten hebben vaak niet veel tijd en hebben de Thaise vertalingen direct nodig. Wij zijn gewend om onder hoge tijdsdruk te werken en leveren uw vertaling altijd op tijd en volgens uw specificaties, omdat spoed bij ons standaard is!

De Kitz Global kwaliteitsgarantie
Wij vertalen Thaise teksten voor een aantal internationale klanten die vertrouwen op onze tijdige en betrouwbare service. Wij bieden Thaise vertalingen van hoge kwaliteit tegen zeer voordelige prijzen. Probeer gewoon onze Thaise vertaaldienst uit!

Thais wordt voornamelijk in Thailand gesproken en heeft meer dan 60 miljoen moedertaalsprekers over de hele wereld. De Thaise taal behoort tot de Kam-Tai talen van de Tai-Kadai taalfamilie. Het Thais is een zogenaamde tonale taal: woorden krijgen verschillende betekenissen door uitspraak op verschillende toonhoogtes. In het Thais zijn er vijf verschillende tonen. Het Thais is geschreven in een eigen Thais alfabet.
Kitz Global is gecertificeerd volgens ISO 17100.

Ons vertaalportal - myKitzGlobal
Dit is de kortste weg naar een perfecte vertaling! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut geleverd. U ontvangt de gevraagde vertaling op tijd en probleemloos via e-mail, de beëdigde vertaling van officiële documenten per post.

Zakelijke partner - Onze diensten voor bedrijven
Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en soepele service met persoonlijk advies. Onze vertaalspecialisten staan volledig tot uw beschikking op alle vakgebieden. Uiteraard kennen wij speciale voordelen en kortingen toe aan bedrijven met een groot volume aan vertalingen. Wij bouwen samen met onze klanten een duurzame relatie op.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn