Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Turkse vertalingen

Bij Kitz Global ontvangt u Turkse vertalingen qua inhoud en grammatica perfect geformuleerd. Bovendien geniet u van de speciale Kitz Global-klantenservice voor alle vertaalopdrachten en ontvangt u uw teksten snel en tegen een redelijke prijs!

>>offerte per omgaande!<<

Native vertalers Turks
Wij hebben een team van ervaren vertalers in dienst voor wie het Turks de moedertaal is. Onze Turkse vertalingen worden zorgvuldig gemaakt om de betekenis van uw oorspronkelijke tekst nauwkeurig weer te geven. Wij kunnen teksten uit alle sectoren en vakgebieden vertalen naar of uit het Turks.

Kortste levertijden voor Turkse vertalingen
Snelle leveringen en een uitstekende klantenservice zijn voor ons vanzelfsprekend. Geef ons gewoon je deadline en we houden ons er aan. En zonder spoedtarief, want spoed is bij ons standaard!

Turks naar andere talen
Onze professionele vertalers werken met meer dan veertig talen en we kunnen daarom een breed scala aan talencombinaties met Turks aanbieden.

De Kitz Global kwaliteitsgarantie
Wij leveren eersteklas Turkse vertalingen en halen altijd de deadlines. Dat we betrouwbaar zijn en eerlijke prijzen hanteren, wordt bevestigd door onze vele trouwe vaste klanten. Stuur ons uw tekst en wij leveren uw een onberispelijke Turkse vertaling!

Turks wordt door meer dan 85 miljoen mensen over de hele wereld gesproken, waarvan ongeveer 65 miljoen mensen moedertaalsprekers zijn en 20 miljoen mensen Turks als tweede taal spreken. De Turkse taal is een officiële taal in Turkije, in het internationaal niet-erkende noorden van Cyprus en in de Republiek Cyprus. Ook in Macedonië, Roemenië en Kosovo wordt Turks als de lokale officiële taal gesproken.
Kitz Global is gecertificeerd volgens ISO 17100.

Ons vertaalportal - myKitzGlobal
Dit is de kortste weg naar een perfecte vertaling! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut geleverd. U ontvangt de gevraagde vertaling op tijd en probleemloos via e-mail, de beëdigde vertaling van officiële documenten per post.

Zakelijke partner - Onze diensten voor bedrijven
Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en soepele service met persoonlijk advies. Onze vertaalspecialisten staan volledig tot uw beschikking op alle vakgebieden. Uiteraard kennen wij speciale voordelen en kortingen toe aan bedrijven met een groot volume aan vertalingen. Wij bouwen samen met onze klanten een duurzame relatie op.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn