Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Tsjechische vertalingen

Tsjechische vertalingen van hoge kwaliteit en tegen een redelijke prijs? Bij Kitz Global gaan we nog een stap verder en leveren we uw Tsjechische vertalingen bovendien snel en betrouwbaar af!

>>offerte per omgaande!<<

Tsjechisch naar alle talen
Wij bieden vertalingen uit het Tsjechisch aan in meer dan 40 verschillende talen. Uiteraard gelden onze hoge kwaliteitsnormen ook voor vertalingen naar en uit het Tsjechisch.

Native vertalers Tsjechisch als garantie voor kwaliteit
Bij Kitz Global worden uw teksten uitsluitend door native vertalers behandeld. Dit resulteert in de fijne perfectie en taalvaardigheid in de Tsjechische vertaling. Onze Tsjechische vertalingen volgen ook de specificaties van de Europese Commissie voor normalisatie en voldoen dus aan de internationale vertaalnormen.

De vertaling komt eraan
Onze levertijden houden zich strikt aan uw wensen en we kunnen zelfs strakke levertijden zonder spoedtarief aan. Omdat spoed bij ons standaard is!

De Kitz Global kwaliteitsgarantie
Wij leveren betrouwbare en nauwkeurige vertalingen in het Tsjechisch tegen een betaalbare prijs, snel en klantvriendelijk. Doe de test en stuur ons uw tekst voor vertaling in het Tsjechisch!

De Tsjechische taal behoort tot de West-Slavische tak van de Indo-Europese taalfamilie. Tsjechisch wordt door ongeveer 12 miljoen mensen als moedertaal gesproken. Daarvan wonen er ongeveer 10 miljoen in Tsjechië, waar het de officiële taal is. Sinds 2004 is ook het Tsjechisch een officiële taal van de EU.
Kitz Global is gecertificeerd volgens ISO 17100.

Ons vertaalportal - myKitzGlobal
Dit is de kortste weg naar een perfecte vertaling! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut geleverd. U ontvangt de gevraagde vertaling op tijd en probleemloos via e-mail, de beëdigde vertaling van officiële documenten per post.

Zakelijke partner - Onze diensten voor bedrijven
Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en soepele service met persoonlijk advies. Onze vertaalspecialisten staan volledig tot uw beschikking op alle vakgebieden. Uiteraard kennen wij speciale voordelen en kortingen toe aan bedrijven met een groot volume aan vertalingen. Wij bouwen samen met onze klanten een duurzame relatie op.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn