Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Homepage Übersetzung

Nederlandse vertalingen

Wij leveren perfect geformuleerde Nederlandse vertalingen, snel en betrouwbaar. Het maakt niet uit wat voor tekst u in het Nederlands wilt laten vertalen, u profiteert van de expertise van onze professionals. Alleen native vertalers met een hoog opleidingsniveau krijgen de opdracht voor uw vertalingen.

>>offerte per omgaande!<<

Voor alle sectoren
Kitz Global levert u Nederlandse teksten en vertalingen van het Nederlands naar elke andere taal ter wereld. Uiteraard werken we alleen met specialisten die de speciale eisen van uw sector begrijpen en daar taalkundig op in kunnen spelen. Uw teksten voor technische, persoonlijke documenten of websites worden net zo perfect geformuleerd als juridische contracten of catalogi.

Snelle levering
Kitz Global garandeert u de snelste levering van teksten die u op de markt kunt vinden. Ons team werkt bijna de klok rond en kan dus op elk moment uw vertaalopdracht aannemen of leveren. Spoed is bij ons standaard!

De Kitz Global kwaliteitsgarantie
Voordelige prijzen en snelle levering zijn de kenmerken van door Kitz Global vertaalde teksten. Uiteraard worden alle teksten geleverd in gegarandeerde en gecontroleerde Kitz Global kwaliteit! De lange lijst van onze tevreden klanten spreekt voor zich. U wilt ook gebruik maken van perfecte en voordelige vertalingen? Mail ons dan!
Het Nederlands behoort net als het Duits tot de Indo-Europese talen. Nederduits, maar ook Engels en Fries hebben veel gemeen met Nederlands. Het Afrikaans ontwikkelde zich uit het Nederlands. In het Duits wordt Nederlands vaak ook Hollands genoemd. Maar Hollands is slechts een dialect dat in de provincies Noord- en Zuid-Holland in het westen van Nederland wordt gesproken.
Kitz Global is gecertificeerd volgens ISO 17100.

Ons vertaalportal - myKitzGlobal
Dit is de kortste weg naar een perfecte vertaling! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut geleverd. U ontvangt de gevraagde vertaling op tijd en probleemloos via e-mail, de beëdigde vertaling van officiële documenten per post.

Zakelijke partner - Onze diensten voor bedrijven
Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en soepele service met persoonlijk advies. Onze vertaalspecialisten staan volledig tot uw beschikking op alle vakgebieden. Uiteraard kennen wij speciale voordelen en kortingen toe aan bedrijven met een groot volume aan vertalingen. Wij bouwen samen met onze klanten een duurzame relatie op.

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn