Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Beëdigde vertaling van diploma's

Beëdigde vertaling van diploma's

Hebt u een beëdigde en gecertificeerde vertaling van diploma's nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Sinds 15 jaar is Kitz Global gespecialiseerd in beëdigde vertalingen in alle talen en wij kunnen uw, diploma, werkreferentie en elk ander document binnen 24-48 uur in elke taal vertalen. Onze vertalers zijn beëdigd door rechtbanken over de hele wereld en zijn dus gemachtigd om beëdigde vertalingen te doen.

>>Per omgaande een offerte voor de beëdigde vertaling van een diploma<<

 

Beëdigde vertalingen online!

Upload een goed leesbare scan van het document naar ons vertaalportal en u weet per omgaande wat de beëdigde vertaling kost. U kunt dan de beëdigde vertaling direct online bestellen en deze ontvangt u binnen enkele dagen!

 

Vertaling van diploma's

Ledereen die in het buitenland wil werken of studeren, moet zijn diploma's laten vertalen en waarmerken. Natuurlijk moet u in het buitenland ook gewaarmerkte vertalingen kunnen overleggen van uw diploma's of werkreferenties. Wij bieden snel en gemakkelijk beëdigde vertalingen van diploma's in alle talen, zoals:

  • VWO diploma
  • Diploma
  • Opleidingscertificaat
  • Stageverklaring
  • Werkreferentie
  • Aanbevelingsbrief
  • Schoolrapport

 

Uw betrouwbare partner voor professionele vertalingen

Kitz Global is een gecertificeerde vertaaldienst die wereldwijd actief is. Wij zijn gespecialiseerd in beëdigde vertalingen van officiële documenten. Al meer dan 15 jaar levert ons vertaalbureau professionele hoogwaardige vertalingen in alle talen en talencombinaties in een ongekend tempo.

 

Uw documenten zijn bij ons in veilige handen!

Geheimhouding is vanzelfsprekend, u kunt er voor 100% zeker van zijn dat wij veilig en discreet met uw documenten omgaan.

 

Levering van de beëdigde vertaling

U ontvangt de beëdigde vertaling per e-mail binnen de bevestigde termijn. Wij sturen u het originele document ook uitgeprint per post toe, dus geef ook uw adres op wanneer u een beëdigde vertaling bestelt.

 

Neem contact met ons op!

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur ons een e-mail en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren of bel ons gewoon!

 

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn