Neem contact met ons op!

Voor vragen en suggesties en om u te adviseren nemen wij graag alle tijd!

Daten
Bericht
Privacy
Verzenden
X
Bel onsContacteer ons
Kwaliteitsgarantie gecertificeerd volgens ISO 17100
Beëdigde vertalingen van geboorteakten

Beëdigde vertalingen van geboorteakten

Hebt u een beëdigde en gewaarmerkte vertaling van uw geboorteakte nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Kitz Global is al sinds meer dan 15 jaar gespecialiseerd in beëdigde vertalingen in alle talen en wij vertalen uw geboorteakte en elk ander document binnen 24-48 uur in elke taal. Onze vertalers zijn beëdigd door rechtbanken over de hele wereld en zijn dus gemachtigd om beëdigde vertalingen te doen.

>>Direct offerte voor de beëdigde vertaling van een geboorteakte<<

 

Beëdigde vertalingen online!

Upload een leesbare scan van het document naar ons vertaalportal en u weet per omgaande wat de beëdigde vertaling kost. U kunt dan de beëdigde vertaling direct online bestellen en deze ontvangt u binnen enkele dagen!

 

Geboorteakte laten vertalen

Een geboorteakte is een officiële akte van de geboorte van een persoon - met voornaam, achternaam, geslacht, geboortedatum en -plaats, die wordt bewaard in het geboorteregister van de geboorteplaats. Bovendien worden de personen vermeld die op het moment van de afgifte van de akte de wettige ouders zijn. De geboorteakte is een officieel document en vereist een beëdigde vertaling voor het geval u het in het buitenland moet overleggen.

 

Wat is een beëdigde vertaling?

Officiële documenten, zoals een geboorteakte, die u aan verschillende instanties wilt overleggen, moeten meestal beëdigd worden vertaald en met stempel en handtekening zijn voorzien om rechtsgeldig te zijn. Beëdigde vertalingen mogen alleen door beëdigde vertalers worden gedaan. Wij zijn gespecialiseerd in beëdigde online vertalingen en kunnen deze leveren in alle talen en voor alle landen.

 

Uw betrouwbare partner voor professionele vertalingen

Kitz Global is een gecertificeerde vertaaldienst die wereldwijd actief is. Wij zijn gespecialiseerd in beëdigde vertalingen van officiële documenten. Al meer dan 15 jaar levert ons vertaalbureau professionele hoogwaardige vertalingen in alle talen en talencombinaties in een ongekend tempo.

 

Ons vertaalportal is 24 uur per dag beschikbaar!
Met Kitz Global krijgt u een perfecte vertaling in no time! U krijgt prijs en levertijd in minder dan een minuut te zien. Het bestellen van uw vertaling, wel of niet beëdigd, wordt kinderspel: De gewenste vertaling van uw geboorteakte ontvangt u op tijd per e-mail, de gewaarmerkte vertaling van officiële documenten ook per post.

 

Neem contact met ons op!
Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur ons een e-mail en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren of bel ons gewoon!

 

Volg ons op FacebookVolg ons op InstagramVolg ons op LinkedIn